Kendte31. august 2021

Se billederne: Caroline Flemings eks er også videre

Carsten Friis er nu kæreste med Annesofie Faurschou, der tidligere dannede par med Adam Price
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/friis.png
 (Foto: Jan Körner)

Caroline Fleming behøver ikke at frygte, at hendes ekskæreste, millionæren Carsten Friis, 50, er ked af, at hun er kommet videre romantisk efter deres brud. For han er selv forelsket til op over begge ører i Annesofie Faurschou.

Det bekræfter Annesofie, 42, over for SE og HØR.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/friis_1.jpg
 (Foto: Jan Körner)

Et blik siger mere end 1.000 ord. (Foto: Jan Körner)

– Ja, det er korrekt, at vi er kærester. Vi mødte hinanden i sommerferien, hvor vi faldt med et brag for hinanden, første gang vi mødtes. Det føles helt rigtigt og er gået hurtigt. Det er Carstens tidligere nabo og min kollega, Camilla, som vi kan takke. Hun har snakket så meget og insisterende om, at vi ville passe perfekt sammen, at vi tog kontakt til hinanden. Eller Carsten var modig nok til at invitere mig ud. Og siden har vi været forelskede op over begge ører, siger Faurschou til SE og HØR.

Parret var med, da Martin Thorborg i weekenden blev gift, og her var også hendes ekskæreste, Adam Price, med som gæst, uden at det dog slog skår i glæden for nogen af de involverede.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/friis_3.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Adam Price, 54, var også med til festen, hvor hans ekskæreste kom med sin nye kæreste. (Foto: Dan Mariegaard)

Alle er venner

Det er også mere end et år siden, at hun og Adam Price gik fra hinanden, og det er længe siden, at Carsten Friis og Caroline Fleming skiftede forholdet ud med et venskab.

Og det gav ikke problemer at være til fest sammen.

– Carsten og jeg har et godt forhold til både Caroline og Adam. Vi taler og ses stadig. Det er super dejligt. Vi har jo også en masse fælles venner, så det er skønt, at vi alle kan ses til fester som for eksempel Jannie og Martins bryllup, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/friis_2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Parret kunne ikke holde sig fra hinanden. (Foto: Dan Mariegaard)

Det var da også mere end tydeligt for de øvrige gæster, at Carsten og Annesofie er forelskede til op over begge ører. De veg ikke fra hinandens side, men stod hele tiden og holdt kærligt om hinanden – og sendte måske et par tanker i retning af, at det måske en dag er dem, der står foran en præst.

– Ja, hvem ved med præsten, siger Annesofie med et blink i øjet.

Læs meget mere om Thorborgs bryllup i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold