Kendte29. juli 2020

Adam Price og kæresten går fra hinanden

Tv-kokken og manuskriptforfatteren Adam Price,53, er ikke længere sammen med sin kæreste gennem næsten tre år, Annesofie Faurschou, 41
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190703_dm_james_price_20_aars_jubilaeum_020.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Kærligheden er brast for det succesfulde og rejseglade par DR-kokken og ”Borgen”-forfatter Adam Price og hudlæge og ph.d Annesofie Faurschou.

Det skriver HER&NU.

Noget kunne tyde på, at parrets kærlighed bukkede under for coronanedlukningen i foråret, hvor de to skulle have stillet deres udlængsel på en længere tur, ligesom de har gjort så mange gange før.

- I stedet blev vi som alle andre tvunget til at holde os hjemme, fortæller Annesofie til ugebladet, og bekræfter dermed forholdets afslutning.

Ikke samme værdier

Den smukke læge fortæller videre, at coronavirusset satte spot på parrets forskelligheder.

- Det var en stille tid med eftertanke. Jeg fandt ud af, at jeg vil nogle andre ting med livet end Adam. Vi deler ikke de samme værdier, lyder det.

De to mødte hinanden for første gang i efteråret 2017 – faktisk var Adam Price patient hos den 41-årige læge, da sød musik opstod.

Adam Price står bag kæmpesucceser som ”Nikolaj og Julie”, ”Borgen” og ”Herrens Veje”, mens han selvfølgelig også er kendt for sine gastronomiske bedrifter sammen med brormand i ”Spise med Price”

Sponsoreret indhold