Kendte23. august 2023

Se billederne: Amanda Bynes spottet for første gang siden sammenbrud

Barnestjernen er stadig indlagt på en psykiatrisk klinik, men må nu bevæge sig udenfor
JULY
Amanda Bynes er stadig indlagt på en psykiatrisk klinik, men må nu bevæge sig udenfor.
 Arkivfoto: Ritzau Scanpix

Først blev hun fundet nøgen på gaden og tvangsindlagt, så blev hun udskrevet for blot at blive anholdt og indlagt på ny kort efter, men nu ser det endelig ud til, at der er positivt nyt fra Amanda Bynes.

Barnestjernen har det nemlig angiveligt meget bedre og blev forleden spottet i offentligheden for første gang siden sit seneste sammenbrud.

Det skriver TMZ.

Det amerikanske medie har billeder af Amanda Bynes, der går rundt på gaden i Orange County i Californien, USA.

Billederne af den 37-årige tidligere skuespillerinde er taget i weekenden, hvor hun fredag blev spottet i en cigaretbutik, mens hun lørdag var en tur i supermarkedet.

En anonym kilde fortæller, at lægerne på den psykiatriske klinik har vurderet, at Amanda Bynes er i så meget bedring, at hun har fået lov til at bevæge sig ind og ud af klinikken på specifikke tidspunkter af døgnet.

Da barnestjernen blev lagt i håndjern tilbage i juni, blev hun ellers tvangsindlagt, fordi et hold af eksperter vurderede, at hun var til fare for både sig selv og andre.

TMZ har været i kontakt med flere kilder tæt på skuespillerinden, som fortæller, at hun har tænkt sig at forblive på den psykiatriske afdeling i et stykke tid endnu for at fokusere på sit mentale helbred.

Det var Amanda Bynes, der i juni selv ringede til politiet, fordi hun havde brug for hjælp. Politiet lagde hende i den forbindelse i håndjern, hvorefter hun blev tvangsindlagt.

Episoden kom blot få måneder efter, hun blev fundet nøgen på gaden i Los Angeles.

Amanda Bynes blev en gigantisk stjerne tilbage i 90'erne og op gennem 00'erne, men hun lagde skuespillet på hylden allerede i 2010 som følge af psykiske problemer og stofmisbrug.

Siden da er det kun gået ned af bakke for skuespillerinden, som - ligesom fx Britney Spears - var underlagt en værge i en lang årrække.

Læs mere om Amanda Bynes' tragiske nedtur her.

Sponsoreret indhold