Kendte23. juni 2023

Amanda Bynes tvangsindlagt: Nu er der nyt i sagen

Den tidligere barnestjerne er blevet vurderet til at være til fare for sig selv og andre
Amanda Bynes fotograferet i oktober 2022.
Amanda Bynes fotograferet i oktober 2022.
 Foto: MEGA

Det ser ikke ud til, at Amanda Bynes kommer hjem lige foreløbig.

Den tidligere barnestjerne blev tvangsindlagt tidligere på ugen efter at være blevet tilbageholdt af politiet, og nu er indlæggelsen blev forlænget.

Det skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie skal Amanda Bynes være indlagt på psykiatrisk afdeling i minimum en uge mere.

Det skyldes, at et sundhedsfagligt hold af eksperter har vurderet, at den 37-årige skuespillerinde er til fare for sig selv og andre.

Photo by: NPX/STAR MAX/IPx 2020 3/17/20 Amanda Bynes is pregnant after briefly breaking off engagement to Paul Michael. STAR MAX File Photo: 5/8/09 Amanda Bynes at the 16th Annual Race to Erase MS. (Los Angeles, CA)
Amanda Bynes fotograferet tilbage i 2009.
 Foto: Ritzau Scanpix

TMZ har talt med en række anonyme kilder, som fortæller, at Amanda Bynes' familie er yderst bekymrede for barnestjernen.

Det var skuespillerinden, der selv ringede til politiet fredag i sidste uge, fordi hun havde brug for hjælp. Politiet lagde hende i den forbindelse i håndjern, hvorefter hun siden blev tvangsindlagt.

Episoden kommer få måneder efter, at Amanda Bynes blev fundet nøgen på gaden i Los Angeles.

Dengang blev hun også tvangsindlagt og var det i omkring tre uger, før hun blev udskrevet, men nu er hun altså tilbage på psykiatrisk afdeling og skal være der minimum en uge mere.

Amanda Bynes blev en gigantisk stjerne tilbage i 90'erne og op gennem 00'erne, men hun lagde skuespillet på hylden allerede i 2010 som følge af psykiske problemer og stofmisbrug.

Siden da er det kun gået ned af bakke for skuespillerinden, som - ligesom Britney Spears - var underlagt en værge i en lang årrække.

Læs mere om Amanda Bynes' tragiske nedtur her.

Sponsoreret indhold