Scott Disicks 19-årige kæreste: Mine bryster var for store

"Keeping Up With the Kardashians"-stjernen Scott Disick har fundet sig en ny, ung modella i form af kendisdatteren Amelia Hamlin. 

En ung dame, der er mindst lige så veldrejet som Scotts tidligere kærester, der blandt andet inkluderer kendisdatteren Sofia Richia og Megan Blake Irwin. 

Scott Disicks seneste unge flirt fortæller i et afsnit af podcasten "Skinny Confidential: Him & Her", at hun på grund af noget så trivielt som en brystpiercing blev nødt til at få lavet mindre bryster. 

Den ellers så smarte piercing resulterede i, at den dengang kun 16-årige Amelia fik en infektion, der næsten resulterede i blodforgiftning. Og for at gøre det hele endnu værre, så fandt det hele sted, mens hun var på Coachella. 

- Jeg havde 40 i feber. 40. Mit venstre bryst var kommet for at blive. Jeg var 16 og havde brystbetændelse, hvad end det så er. Det er det værste, jeg nogensinde har prøvet, siger hun og fortsætter: 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Amelia Hamlin fotograferet til Halloweenfesten 1. november, som hun ankom til sammen med Scott Disick. (Foto: MEGA)

- Jeg tog på skadestuden, hvor de fortalte mig, at jeg havde en nyreinfektion. Nej, jeg havde ikke en nyrefunktion. Jeg blev nødt til at tage til Cedars Sinai Hospital for at tale med en læge specialiseret i særlige sygdomme, og han var sådan: "Ja, du har streptokokker i dit venstre bryst". 

Amelia Hamlin, der er datter af skuespilleren Harry Hamlin og "The Real Housewives of Beverly Hills"-stjernen Lisa Rinna, fortæller, at hun var blot 12 timer fra at hele kroppen blev inficeret. 

- Mit bryst var så stort, og det har jeg altså ikke fået naturligt. Så jeg blev nødt til at blive opereret. Jeg blev nødt til at få en brystreduktion. 

At dømme efter den seneste bikini-strand-date med Scott Disick er det dog ikke fordi Amelia er blevet efterladt med en helt flad barm, så hverken hende eller Scott har noget at klage over. 

Rygterne om en Disick-Hamlin-romance begyndte at florere blot to måneder efter forholdet til den 22-årige Sofia Richie sluttede efter tre år sammen.

Scott Disick er siden bruddet også blevet spottet med modeller som Bella Banos og Megan Blake Irwin - og naturligvis også Kourtney Kardashian.

Scott har sammen med Kourtney tre børn, Mason på 10, Penelope på 8 og Reign på 5 år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close