Scott Disick dater kendisdatter Amelia Hamlin

"Keeping Up With the Kardashians"-stjernen Scott Disick lader til at have fundet sig endnu en ung, kendisdatter, han kan få tiden til at gå sammen med. 

Kourtney Kardashians baby daddy er blevet spottet på en date med Amelia Hamlin.

Den 37-årige Scott delte lørdag et billede af sit bord på restauranten The Lune i Montecito, Californien. Her kunne realitystjernen vise adskiullige skåle med pasta frem. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

- Min elskede, skrev han til de italienske retter. 

Og nu er det her, hvor det bliver interessant, for den kun 19-årige Amelia Hamlin delte på sin Instagram-profil et billede fra det samme bord fyldt med gnocchi, farfalle og linguine. 

- Familiemiddag, skrev hun til sit restaurantbillede. 

Det er ifølge Us Weekly ikke første gang, at parret spiser middag sammen. De blev også spottet tidligere på ugen, ligesom de ankom sammen til Kylie Jenners 25-års Halloween-fest i West Hollywood. 

Amelia er datter af "Mad Men"-skuespiller Harry Hamlin og ikke mindst Lisa Rinna, der de seneste år er bedst kendt for sin medvirken i den dramatiske realityserie "The Real Housewives of Beverly Hills". 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Det er denne unge dame, Amelia Hamlin, som Scott Disick er begyndt at kæreste rundt med. (Foto: MEGA)

Rygterne om en Disick-Hamlin-romance begyndte at florere blot to måneder efter forholdet til den 22-årige Sofia Richie sluttede efter tre år sammen. 

Scott Disick er siden bruddet også blevet spottet med modeller som Bella Banos og Megan Blake Irwin - og naturligvis også Kourtney Kardashian. 

Scott har sammen med Kourtney tre børn, Mason på 10, Penelope på 8 og Reign på 5 år. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close