Scott Disick og 19-årige Amelia Hamlin spottet på hed stranddate

Det er kun lidt over en uge siden, at "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen Scott Disick blev spottet på en hyggelig middagsdate med den 19-årige model Amelia Hamlin. 

Fans var nemlig lynhurtige til at lægge to og to sammen, da både den 37-årige Disick og den unge Hamlin delte billeder fra en restaurant, og nu tyder det altså på, at det nyforelskede par er færdige med at holde forholdet hemmeligt. 

Reality-Scott og model-Amelia er af TMZ blevet spottet på en romantisk stranddate. Her blev den fuldt påklædte Scott fotograferet med armen om den bikiniklædte Amelia. 

Du kan se billederne af parret på TMZ's hjemmeside. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Amelia Hamlin fotograferet til Halloweenfesten 1. november, som hun ankom til sammen med Scott Disick. (Foto: MEGA)

Amelia er datter af "Mad Men"-skuespiller Harry Hamlin og ikke mindst Lisa Rinna, der de seneste år er bedst kendt for sin medvirken i den dramatiske realityserie "The Real Housewives of Beverly Hills".

Scott og Amelia blev også fotograferet sammen i begyndelsen af november, hvor de begge deltog i en stjernespækket Halloween-fest.

Rygterne om en Disick-Hamlin-romance begyndte at florere blot to måneder efter forholdet til den 22-årige Sofia Richie sluttede efter tre år sammen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Tidligere har det været Sofia Richie (th.), der legede badenymfe ved Scott Disicks side. Den plads er nu overtaget af kendisdatteren Amelia Hamlin. (Foto: MEGA)

Scott Disick er siden bruddet også blevet spottet med modeller som Bella Banos og Megan Blake Irwin - og naturligvis også Kourtney Kardashian.

Scott har sammen med Kourtney tre børn, Mason på 10, Penelope på 8 og Reign på 5 år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close