Kendte9. juni 2020

Scott Disick efter brud: Bruger masser af tid med Kourtney Kardashian og parrets børn

Det er kun ganske få uger siden, det kom frem, at Scott Disick og Sofia Richie efter godt tre års forhold havde valgt at gå fra hinanden. Nu bruger tv-personligheden i stedet sin tid med eks’en
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trods Sofia Richie og Scott Disick i løbet af de sidste tre år sammen har været gennem både tykt og tyndt sammen.

Senest Scotts indlæggelse på en afvænningsklinik, hvor Richie ellers proklamerede, at det bestemt ikke kunne få hende til at forlade ham.

... ja så valgte de to for bare få uger siden at gå hver til sit.

Dog virkede det hurtigt til, at Scott måske ikke havde været helt enig med Sofia om beslutningen, da en kilde tæt på ham kun få dage efter bruddet kunne fortælle, at han virkelig troede på, han kunne få sin 16 år yngre kæreste tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/scott_disick_og_sofia_richie.jpg
 Foto: MEGA

Scott Disick og Sofia Richie begyndte officielt at date tilbage i 2017, godt to år efter, at han og Kourtney Kardashian endeligt havde valgt at gå hver til sit. Foto: MEGA

Indtil videre har den 37-årige tv-personlighed dog ikke haft held med at få genskabt kærligheden til sin 21-årige ekskæreste, hvorfor han måske i stedet har fundet sin vej tilbage til den nu 41-årige Kourtney Kardashian, som han har tre børn sammen med.

De to blev nemlig i weekenden spottet sammen på en restaurant, da de nød en frokost sammen med deres tre børn, Mason på ti, Penelope på syv og deres mindste søn Reign på fem.

Det viser billeder, som HollywoodLife har taget.

- Han har været meget sammen med børnene. Han bruger kun tid sammen med de mennesker, der kan støtte ham og hjælpe ham med at være den bedst mulige version af sig selv, fortæller en kilde tæt på Disick til det amerikanske medie People.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kourtney_kardashian_5.jpg
 (Foto: MEGA)

Scott og Kourtney har kendt hinanden siden 2006, hvor de startede med at date, inden de officielt gik fra hinanden i 2015 efter at have fået tre børn sammen. Foto: MEGA

Ikke færdig med behandling

Ifølge kilden modtager Disick stadigvæk behandling for sine problemer og tidligere traumer, som gennem de sidste mange år har gjort livet svært for den 37-årige tv-personlighed.

Kilden fortæller også, at bruddet med Sofia sker på baggrund af, at han netop har brug for at prioritere sig selv og de vigtigste ting i sit liv, hans helbred og hans børn, lyder det til People.

Derfor bruger han, ifølge kilden, også en del tid sammen med mennesker, der kan hjælpe ham psykologisk, emotionelt og spirituelt.

Scott Disick har endnu ikke selv været ude og kommentere på sin indlæggelse på afvænningsklinikken, men hans advokat, Martin Singer har afvist alle rygter om, at han skulle være blevet indlagt på grund af kokain- og/eller alkoholafhængighed.

Sponsoreret indhold