Kendte8. maj 2020

Efter rehab: Sofia Richie bliver ved Scott Disicks side

Sofia Richie står ved sin kærestes side gennem tykt og tyndt, og det skal en tur i rehab ikke sætte en stopper for
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/scott_disick_-_sofia.png
 Foto: MEGA

Den kun 21-årige Sofia Richie har absolut ingen planer om at forlade "Keepin Up With the Kardashians"-stjernen Scott Disick. Heller ikke efter Scotts tur i rehab.

Det skriver Life & Style.

- Sofia er meget tålmodig med Scott, og hun ved, at han kæmper, siger en kilde til det amerikanske magasin.

Mandag kunne Scotts advokat, Marty Singer, afsløre over for TMZ, at Scott Disick var checke ind på et rehabcenter for at bearbejde sin fortid.

Især moderen Bonnie Disicks død i 2013, der var efterfulgt af faderen Jeffrey Disiscks død kort tid senere har sat sine emotionelle spor i Scott.

- Sofia sagde til ham, at hun ville vente på ham derhjemme lige så snart han kom tilbage. Hun vidste selvfølgelig ikke, at han ville komme tilbage med det samme.

Scott besluttede nemlig at checke ud af rehabcenteret efter mindre end en uge. Det er normal standard, at en patient er checket ind i 30 eller 60 dage for at gennemføre et behandlingsprogram.

Scott har tidligere været åben med sit misbrug af stoffer og alkohol, og det er da også blevet dokumenteret adskillige gange i realityserien "Keeping Up With the Kardashians".

- Jeg har indset, at mine problemer er større end mig selv, og jeg er klar til virkelig at afhjælpe den her kamp, som jeg fortsat kæmper, sagde han i en officiel udtalelse tilbage i 2015 efter at have været indlagt på et rehabcenter i Costa Rica.

Sponsoreret indhold