Saszelines deroute: - Kan jo ikke tjene penge

Saszeline Emanuelle Dreyer får svært ved at tjene penge i fremtiden, lyder vurderingen fra kommunikationsekspert Anna Thygesen.

Saszeline Emanuelle Dreyer får svært ved at tjene penge i fremtiden, lyder vurderingen fra kommunikationsekspert Anna Thygesen.

Foto: Dan Mariegaard

Hvis man lever af at sælge sin personlighed, skal den helst være let fordøjelig. 

Netop det er, ifølge kommunikationsekspert og direktør i WeDoCommunications Anna Thygesen, problemet, når det kommer til Saszeline Emanuelle Dreyers nylige passion - konspirationsteorier. 

Således kunne SE og HØR mandag fortælle, at den 38-årige influencer og mor til to er blevet droppet som samarbejdspartner af skønhedsklinikken N'AGE. 

- Det er fornuftigt, at N'AGE har gjort det. Der er sikkert også nogle samarbejdspartnere, der er smuttet ubemærket. 

- Vi er ude i, at hun nu skal finde nogle samarbejdspartnere, som mener det samme som hende, siger Anna Thygesen til SE og HØR. 

bill gates og tvangsvacciner

Det er nok lettere sagt end gjort at finde et firma, der er på bølgelængde med Saszeline, når det kommer til det politiske. 

De tanker, som Saszeline Dreyer deler med sine følgere, er nemlig ikke helt en del af den gængse debat.

Det drejer sig om Bill Gates, der forsøger at tvinge mikrochips ind i verdens befolkning, tvangsvacciner, flystriber og 5G-netværket, som ifølge den 38-årige tidligere popstjerne bestemt ikke bliver sundt for menneskeheden. 

Sanne Lønskov, der er administerende direktør i N'AGE, forklarer også, at det netop var årsagen til, at samarbejdet måtte ophøre. 

- Det er os, der har stoppet samarbejdet. Vi gjorde det i forrige uge, efter vi blev gjort bekendt med hendes profil og hendes holdninger omkring vacciner, siger hun til SE og HØR. 

sammenligner med Fie

Anna Thygesen har siden Saszeline sprang ud som konspirationsteoretiker regnet med, at det ville gå ud over pengepungen. 

- Hun har selvfølgelig stadig mange følgere, men det er ligemeget, hvis de holdninger hun står frem med, ikke er forenelige med nogen virksomheder. 

- Hun er helt ude i noget Fie Laursen-agtigt. Fie laver porno, og Saszeline laver konspirationsteorier og antivaccine.

- Hun kan jo ikke tjene penge på at være aktivist, siger kommunikationsdirektøren. 

Følgerne er dog ikke helt så trofaste. Det kunne SE og HØR fortælle forrige uge efter en grundig gennemgang af hendes data fra Instagram. 

Antallet af følgere er faldet, hvor hun før sin konspirationstirade havde over 91.500 og nu har omkring 89.600

Læs gennemgangen af Saszelines følgere HER

Læs om det ophørte samarbejde mellem N'AGE og Saszseline HER

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close