Kendte23. september 2021

Sarah Jessica Parker knust efter Willie Garsons død

Den amerikanske ”Sex and the City”-skuespiller døde i en alder af kun 57 år tidligere på ugen, og nyheden har knust det meste af Hollywood
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Sarah og jeg var venner i 10 år, inden vi startede med ”Sex and the City”. Og vi er stadig de bedste venner.

Sådan lød det fra skuespilleren Willie Garson tilbage i juni måned i et interview med US Weekly. Altså kun tre måneder før hans alt for tidlige dødsfald tidligere på ugen i en alder af blot 57.

Han fortalte desuden videre, at han og den 56-årige skuespillerinde Sarah Jessica Parker ”taler hver dag”.

Derfor er tabet af vennen enormt stort for Hollywoodstjernen, der fortæller, at hun endnu ”ikke er klar” til at tale om det.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega772582_011.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Flere andre stjerner fra serien har dog de seneste dage delt deres tanker om tabet og hyldet skuespilleren, der mistede livet til kræft i bugspytkirtlen tirsdag.

Herunder blandt andet stjernen Chris Noth, der på sin Instagram-profil kunne dele et billede af en grinende Parker og Garson.

- Willie, skriver han blot til billedet, efterfulgt af både et helt og et knust hjerte.

Til billedet har Sarah Jessica Parker kommenteret et: ”Tak, kæreste Chris. Jeg er ikke klar endnu”. Hun har ej heller endnu selv delt, hverken billeder eller ord, siden nyheden om tabet af skuespilleren ramte avisoverskrifterne.

Artiklen fortsætter under opslaget

Den 57-årige skuespiller efterlader sig ikke kun tonsvis af venner og kollegaer i sorg, men også adoptivsønnen, Nathen der kort tid efter nyheden selv delte en rørende hyldest til sin far.

- Jeg er så glad for, at du fik lov til at dele alle dine eventyr med mig, og at vi kunne nå så meget. Jeg er så stolt af dig. Jeg vil altid elske dig, men jeg tror, tiden er inde til, at du tager på dit eget eventyr.

Artiklen fortsætter under opslaget

Willie Garson er i dag nok allermest kendt for sin tid i SATC, hvor han spillede rollen som Sarah Jessica Parkers (Carrie Bradshaw, red.) bedste ven, Stanford Blatch.

null

Sponsoreret indhold