Kendte12. juni 2021

"Sex and the City"-stjerner genforenet

Den elskede HBO-serie bliver snart genoplivet, og derfor er det endelig blevet tid til, at "veninderne" er sammen igen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

And just like that ... Er "Sex and the City"-stjernerne sammen igen.

Sarah Jessica Parker har delt et skønt foto af hende selv sammen med sine medstjerner Cynthia Nixon, 55, og Kristin Davis, 56, fra sættet på den meget ventede HBO-reboot af hitserien.

- Sammen igen, skriver den 56-årige skuespillerinde til billedet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/design_uden_navn_86.png
 Foto: MEGA

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker og Cynthia Nixon i "Sex and the City". (Foto: MEGA)

Billedet er taget i forbindelse med, at trioen - du helt sikkert også kender under navnene Carrie Bradshaw, Charlotte York og Miranda Hobbes - for første gang skulle læse manuskriptet til de første episoder af den nye serie, der har fået titlen "And just like that ..." - en reference, fans af serien straks vil genkende som en af Carrie Bradshaws berømte replikker.

Går ikke af mode

Cynthia Nixon har også delt billedet på sine sociale medier, hvortil hun skriver:

- Venskab går aldrig af mode.

Lige såvel som at fans er edderspændte på rebootet af den elskede serie, virker trioen oprigtigt glade for at være genforenede for første gang, siden filmen "Sex and the City 2" fra 2010.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

De tre ligner mere eller mindre sig selv - dog kan man ikke lade være med at bemærke, hvordan Cynthia Nixons hår i dag er gråt, og altså ikke den karakteristiske røde farve, hun har i rollen som Miranda Hobbes.

Om hendes hår skal farves rødt til når der skal filmes, det må tiden vise.

I "And just like that ..." kommer vi til at følge op på, hvad der egentlig skete med de tre kvindelige hovedroller, siden de sidst blev set på det store lærred for over ti år siden.

Hvor er Samantha?

Vakse "Sex and the City"-fans vil lægge mærke til, at der i den oprindelige pigegruppe altså var fire - og ikke tre - medlemmer. Men Kim Cattrall, som spillede Samantha Jones, ville ikke genoplive karakteren, og hun er derfor skrevet ud af af serien.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Selvom det desværre ikke bliver et gensyn med den mandeglade Samantha Jones, så får fans til gengæld glæden af igen at se blandt andre Mr. Big, som spilles af Chris Noth.

Også John Corbett, der spiller Aidan, og David Eigenberg, der spiller Steve, er på rollelisten til den nye omgang "Sex and the City".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/megam12556_25223.jpg
 Foto: MEGA

Der har vi jo kliken, som vi kender dem - men det nye "Sex and the City" bliver altså uden karakteren Samantha Jones. (Foto: MEGA)

"And Just Like That ..." er sat til at vare ti episoder á 30 minutter, og produktionen begynder denne sommer i New York.

"Sex and the City"-serien kørte fra 1998 til 2004.

Sponsoreret indhold