Kendte 20. september 2021

Carrie Bradshaw dropper ikke de ”dårlige” vaner i kommende ”Sex and the City”-efterfølger

Takket være en nyligt offentliggjort trailer samt talrige paparazzibilleder fra kulisserne bag ”And Just Like That” ved vi nu, at Sarah Jessica Parkers ikoniske karakter både snaver med Mr. Big og pulser videre på sine Malboro Light-smøger
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fans – især dem der lystigt udtrykker sig på de sociale medier – lader til at have svært ved at indfinde sig med, eller tilgive, at deres velklædte idol Carrie Bradshaw tilsyneladende ikke har kvittet smøgerne i den kommende HBO Max-production ”And Just Like That”.

Politisk ukorrekt, eller ej. Ikke desto mindre afslører helt nye billeder fra optagelserne i New Yorks gader, at den berømte karakter ryger cigaretter ud af et bilvindue, mens kameraerne ruller.

- Er der overhovedet nogen, der har ment, at hendes rygning var cool eller bare en smule attraktivt? Så ulækkert, skriver en følger på Instragram ifølge w&h.com.

En anden stemmer i:

- Åh, ad. Rygningen er tilbage.

Flere andre spørgsmål melder sig ovenpå synet af Bradshaw i røg og damp.

For hvorfor dog vende tilbage til den stygge vane efter flere sæsoner af ”Sex and the City” uden skyggen af cigaretter? Og hvorfor ikke i det mindste gøre hende afhængig af en lidt mere opdateret 2021-udgave, som eksempelvis en e-smøg, som flere New Yorkere ude i det virkelige liv gør brug af.

Andre igen mener, at Carries rygning skaber håb for, at rebootet ikke bliver en tam omgang. Nu da det festlige indspark som Samatha er skrevet ud. 

"Kvit smøgerne, eller jeg skrider"

Det er 19 år siden, vi sidst så en tobaksnydende Carrie.

Det skete i tredje og fjerde sæson af ”Sex and the City”, hvor nikotinforbruget kom i vejen for hun og Aidan Shaws romance. For ham var den trendy klummeskribents dårlige vane så slem, at han stillede et ultimatum: Enten kvitter du smøgerne, eller også er det slut mellem os.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Ritzau Scanpix

56-årige Sarah Jessica Parkers karakter har siden premieren på kultserien i 1994 smøget den. Efter en kold tyrker i tredje og fjerde sæson er hun nu nu begyndt igen, lader det til.
(Foto: Ritzau Scanpix)

Tiderne er skiftet, og siden er Aidans krav til sin Carrie blevet kritiseret heftigt. I indlægget ”Why We Don’t Fuck With Aidan” på en af seriens fanprofiler kaldes det problematisk og ”passivt-aggressivt” at møbeldesigneren – spillet af John Corbett – skulle blande sig sådan i Carries vaner – ulækre og usunde eller ej.

Kysser med Big igen igen 

Nå jo, og nu vi er ved Bradshaws kærlighedsliv, så åbenbarer det sig desuden i den nyeste HBO Max-trailer, at hun stadig holder fast i en anden af sine sejlivede vaner – hun møsser stadig løs med sin evige flamme, Mr. Big.

Øhm, Carrie? 00'erne har ringet - de vil gerne have deres dysfunktionelle dates og dårlige vaner tilbage. 

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: HBO MAX

Kys mig! Det er åbenbart stadig hot mellem Big og Bradshaw, der snaver i køkkenet i den nye trailer til "And Just Like That". 
(Foto: HBO MAX)

Tilbage i maj blev det offentliggjort, at den velhavende charmør Mr. Big - i skikkelse af 66-årige Chris Noth - ville vende tilbage. Modsat hvad der tidligere var blevet meldt ud. Ligeledes står det klart, at veninderne Charlotte og Miranda gør comeback i efterfølgeren. 

Dog vil det nok skuffe flere fans, at den bramfri Samantha som sagt er skrevet ud af serien.  

Se traileren med de samlede kommende HBO-udgivelser, som havde premiere ved Emmy-uddelingen søndag, herunder: 

Sponsoreret indhold