Kendte25. oktober 2021

Sarah Bros nye karriere: Tilbage på skolebænken

Den forhenværende svømmedarling Sarah Bro har kastet sig ud i et nyt karriereventyr og kan nu kalde sig selv for universitetsstuderende
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun har både professionel svømmer og tv-vært på CV'et, og nu kan den 25-årige Sarah Bro altså også kalde sig universitetsstuderende.

Den blonde elitesvømmer er nemlig blevet optaget på Aalborg Universitet i København, hvor hun skal studere kommunikation.

Det fortæller hun i et opslag, som hun har delt med sine næsten 60.000 Instagram-følgere.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dsgsdg.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Sarah Bro skal læse kommunikation på Aalborg Universitet. Det betyder dog forhåbentlig ikke, at det er slut med at se den tidligere elitesvømmer på den røde løber. (Foto: Mikael Rieck)

Til opslaget følger et billede af Sarah bag computeren og med en stak bøger foran sig. Det er ikke, som når Kim Kardashian læser jura, men alligevel.

- Jeg har taget det næste skridt mod mine drømme og er startet på Aalborg Universitet i København, skriver hun i opslaget og fortsætter:

- De næste tre år skal jeg læse kommunikation og digitale medier, for at dygtiggøre min inden for mediebranchen. Jeg er sikker på de næste par år nok skal blive rigtig hårde, men det tager vi, som det kommer.

Tidligere på året kunne Sarah Bro over for SE og HØR afsløre, at hun drømmer om at arbejde inden for tv-branchen, og at der er en særlig form for journalistik, hun godt kunne tænke sig at beskæftige sig mere med.

- Jeg kunne godt tænke mig at arbejde inden for tv-branchen, måske sportsjournalistik.

Se Sarah Bros opslag nedenfor:

Sponsoreret indhold