Kendte5. maj 2021

Sarah Bro om forholdet til Zac Efron: - Jeg har aldrig fået mit hjerte knust på den måde

Den 25-årige OL-svømmer fortæller nu for første gang om det turbulente forhold til filmstjernen Zac Efron, 33, som kulminerede i hjertesorg og dybe ar.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De mødtes til en grillfest på stranden. Herefter voksede kærligheden sig større mellem den danske svømmestjerne Sarah Bro og den verdensberømte skuespiller og tidligere teenageidol Zac Efron, mens tabloidpressen fulgte sultne med fra sidelinjen.

Men forholdet bragte så sandelig også en ekstrem uro og usikkerhed med sig hos den dengang 24-årige Sarah Bro.

Nu fortæller hun for allerførste gang om kærligheden, som hun ikke er bleg for at kalde ”traumatiserende”, og som knuste hendes hjerte i sådan en grad, at hun var bange for aldrig at kunne finde kærligheden igen.

Selvom hun aldrig nævner hans navn, er det ikke svært at regne ud, at hun refererer til ”High School Musical”-stjernen.

- Jeg var kæreste med en filmstjerne ovre i USA. Noget, som jeg aldrig har talt om før til medierne, for det har jeg ikke set nogen grund til. Men når vi så sidder her i denne her setting, så kan jeg også mærke, at det er svært at snakke om kærlighed, uden også at snakke om den ene ting, som har gjort at jeg vitterligt helt inde i mit hjerte troede, at jeg ikke skulle have en kæreste igen, siger hun til vært Sara Bro, ekspert Jytte Vikkelsøe og medgæst Adam August i ”Hjerteflimmer for voksne”.

I DR-podcasten tager gæsterne hver uge et kærlighedsspørgsmål med. Og for den i dag pensionerede svømmer handler dilemmaet om at turde kaste sig ud i kærligheden igen.

Personlighed flækket midt over

Mens hun for halvandet år siden så Efron, oplevede hun at forsvinde længere og længere væk. Så langt væk, at hun til sidst havde svært ved at genkende sig selv.

- Jeg var kommet så langt ud, at jeg næsten ikke vidste, hvad der var rigtigt og forkert. Og var blevet så manipuleret og næsten hjernevasket. Men også fordi jeg var ung, forvirret og forelsket, og at jeg valgte at vende det blinde øje til med vilje, fortæller hun ærligt, og fortsætter:

- Ikke nok med, at jeg skulle deale med et breakup så skulle jeg også deale med at hive mig selv op efter det.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/untitled_-_2021-05-05t120810.516.png
 Foto: MEGA, Mikael Rieck
Sarah Bro troede efter bruddet, at hun aldrig ville blive forelsket igen. (Foto: MEGA, Mikael Rieck)

Senere lyder det åbenhjertigt fra den forhenværende sportsstjerne:

- Det var ikke bare mit hjerte, der blev knust. Det var hele min personlighed, der blev flækket midt over.

Et mur omkring hjertet

Den smukke OL-stjerne afslører i samme omgang, at hun dog har fundet kærligheden igen. Og at hun lige nu har mødt et menneske, som har vist sig at være det modsatte af den megaberømte ekskæreste.

- Ærlig, loyal og nede på jorden. Jeg er spændt på, hvad det kan blive til, men jeg har også noget bagage.

Affæren, der strakte sig over næsten et år, har resulteret i, at der nu er en mur omkring hendes hjerte. Ikke mindst fordi, hun lærte at lyve overfor sig selv. Det var nødvendigt i relationen til Zac Efron.

- Jeg blev vant til at lave nogle vrangforestillinger inde i mig selv. Jeg var nået til et punkt, hvor det var normalt for mig at have ondt i maven. Så det ikke at have det, er faktisk ret underligt. Og jeg er bange for, at jeg skal få det igen.

Helt ekstatisk

Et kompliment fra den verdensberømte kæreste kunne bestemme Bros følelser i lange perioder efterfølgende.

- Min ekskæreste kunne finde på at sige til mig, at jeg var så pisseirriterende, fordi jeg altid var så glad. Og så begynder jeg at tro på det. Og hvis han så sagde til mig én dag, at jeg så dejlig ud. Så kunne jeg leve på dét i uger. Som om vi lige var blevet gift næsten. Det var helt ekstatisk.

Sidst i april stod det klart, at den 33-årige Ted Bundy-stjerne igen var blevet single. I omkring 10 måneder havde han ellers haft en hed romance med servitricen Vanessa Valladares.

For Sarah Bros vedkommende er sårene så godt som helet, og mens hun har været på udkig efter kærligheden på ny, er hun modigt sprunget ud i den ene krævende udfordring efter den anden.

Først som medvirkende i det benhårde TV 2-program ”Korpset” og siden på en tur ”Over Atlanten” i den aktuelle sæson på Discovery+.

Sponsoreret indhold