Kendte24. april 2021

Superhot jurastuderende: Kim Kardashian læser til eksamen i lillebitte bikini

Instagramdronningen over dem alle har luret, hvordan man bedst kombinerer lektier og solbadning.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den gode Kim har snuden godt nede i bøgerne for tiden.

Selv når vejret i Californien er strålende skal jurastoffet terpes, og det gør den stenrige ”Kardashian”-stjerne med manér.

- Studerer i solen, skriver den bikiniklædte og bandanabærende megastjerne til rækken af billeder fra baghaven.

Eks'ens sko

Udover passende solbeskyttende hovedbeklædning og designersolbriller kan man på den 40-årige mor til fire spotte et par helt særlige sneakers.

Nemlig eksmanden Kanye Wests ganske specielle YEEZY-sko, der bestemt ikke ligner de hjemmetøfler vi andre render rundt i.

Og det vækker da også opsigt, at den hårdtarbejdende studine stadig tøffer rundt i rapperens gear.

- Nogen må gerne lige fortælle Kim, at hun ikke behøver rende rundt i Kanyes pissemærkelige sko mere, skriver en Twitter-bruger under Kardashians billeder.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/ezmucn6xiaasktk.jpg
 Foto: Instagram, Kim Kardashian

- Hvilken skole går du på? Skulle spørge fra en ven, lyder det kækt fra en følger i kommentarerne (Foto: Instagram, Kim Kardashian)

Kim ansøgte om skilsmisse i marts efter seks års ægteskab.

Men skal man tro vedholdende rygter har hun og Kanye West levet hver for sig i adskillige måneder op til bruddet. Sammen har de North på syv år, Saint på fem, Chicago på tre år og Psalm på et.

Knokler med tests

Selvom rigtig mange på internettet påpeger, at det er ganske umulige i at sidde i solen med en bærbar computer, så har den ihærdige forretningskvinde virkelig lagt mange kræfter i sine jurastudier.

SKIMS- og KKW Beauty-stifteren har fortalt, hvordan hun arbejder minimum 18 timer om ugen på sine studier, mens hun desuden tager flere prøver og tests om måneden.

Ofte er hun nødt til at stå op og læse i flere timer, før børnene vågner.

Den nyslåede milliardær har med andre ord planer om at gå i sin far Robert Kardashians fodspor. Han var, mens han levede, topadvokat og blandt andet en del af O.J. Simpsons hold af forsvarsadvokater.

Efter planen er hun færdiguddannet i 2022.

Og så lige for at vende tilbage til det med besværlighederne ved at arbejde på en bærbar under høj sol. Skulle Kardashian så have trukket i den nude bikini og taget alle sine noter med ud i haven for de sociale mediers skyld? Utænkeligt.

Sponsoreret indhold