Zac Efron single igen: Derfor droppede han sin servitrice

Foto: MEGA

Det var muligvis til de fleste kvinders ærgrelse, da det i sommer blev gjort klart, at den 33-årige skuespiller Zac Efron havde fundet kærligheden igen efter sit brud med den danske svømmer Sarah Bro.

Desuden føltes det nok som ekstra salt i såret, at det var den ganske almindelige servitrice Vanessa Valladares, der havde skudt papegøjen og altså fanget Ted Bundy-skuespillerens opmærksomhed.

I de seneste 10 måneder er de to blevet spottet flette fingre utallige gange, og senest under optagelserne til Efrons nyeste dokumentarfilm ”Down to Earth with Zac Efron”.

Men trods en spirende romance, lader det altså til, at det nu er slut mellem de to.

Skuespilleren skulle nemlig angiveligt have droppet sin kæreste, og sendt hende direkte hjem, da han fandt ud af, at hun skulle være med i Netflix’ nyeste realityprogram ”Byron Baes”.

Det skriver The Daily Mail.

Ifølge en kilde tæt på parret, så er det ikke alene ”100 procent” slut mellem de to, men at det simpelthen var rygterne om Vanessas mulige deltagelse i programmet, der fik Efron til at sige farvel.

- Han er en enorm god person, og han ønskede blot et helt nede på jorden og autentisk forhold, lyder det fra insideren, der fortæller, at der stadig var en chance mellem dem, da han sendte hende hjem fra settet.

- Men jeg er overbevist om, at det sidste punktum blev sat, da han så artiklen om, at hun muligvis skulle være med, og at han skulle have hjulpet hende med at skaffe sig en plads i serien.

Artiklen fortsætter under billedet

Udadtil lod det til, parret havde fundet rytmen. Men skuespilleren er nu single igen. Foto: Ritzau Scanpix

Efron selv har endnu ikke kommenteret bruddet, men radioværten Kyle Sandilands, der er gode venner med skuespilleren, bekræfter, at de to ikke længere danner par, men at det var helt ”uden drama”.

Det nye realityprogram har, lettere uskyldigt, til sinde at følge en række influencere i området Byron Bay. Men siden annonceringen af den kommende serie er det ikke meget medvind streaminggiganten har fået.

Både borgmesteren Simon Richardson og flere af byens indbyggere har gjort det klart, at de frygter serien vil risikere at kunne skade byens omdømme. Flere lokale steder har endda nægtet producere at filme deres steder.

Det vides endnu ikke, hvornår Netflix får premiere på programmet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close