Nyheder28. september 2018

"SKAM"-stjerne får hug for ny "Ex on the Beach"-kæreste

"SKAM"-stjernen Ulrikke Falch har været ude at forsvare, at hun er fundet sammen med en realitydeltager
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ulrikke-henrik.jpg
 Foto: Andreas Fadum, Toke Mathias Riskjær / TVNorge

"SKAM"-stjernen Ulrikke Falck, 22, bliver kaldt "dobbeltmoralsk" og "dum", efter det tidligere på ugen kom frem, at hun dannede par med "Ex on the Beach"-deltageren Henrik Elvejord Borg.

Norsk og SE og HØR kan fortælle, at det især er på det sociale medie Jodel, at kritikken hagler ned over "SKAM"-stjernen.

Ulrikke Falck er erklæret feminist og slår især et slag for kropspositivisme, og derfor er det faldet mange for brystet, at hun er faldet for en veltrænet fyr fra et overfladisk realityprogram.

- Ulrikke kæmper mod kropspres og kalder sig feminist. Er det ikke diskriminering, at fyre kan vise så meget af deres krop, men piger kan ikke? Spændt på, hvad hun har at sige om sin nye meget skjorteløse fyr, skriver en bruger på Jodel.

- Kan ikke komme over, at Ulrikke Falck går ud og kalder sig feminist og derefter finder sammen med en fyr, som både objektificerer kvinder og lever i bar overkrop på Instagram. Dobbeltmoral eller ingen selvrespekt, skriver en anden Jodel-bruger.

Artiklen fortsætter under billedet.

"SKAM"-stjernen har selv lagt nogle af de spydige kommentarer på sin Instagram story og kommenteret med følgende:

- Glem alt om, at jeg snakker om psykisk sundhed og feminisme og kropspres. Lad os snakke om analsex, har hun sagt på sin Insta-story og hentyder til et citat fra "Ex on the Beach", som hendes kæreste er blevet kendt for.

- Jeg har to lidenskaber i livet, god litteratur og analsex, har Henrik Elvejord Borg udtalt i "Ex on the Beach".

Over for norsk SE og HØR fortæller "SKAM"-stjernen, at hun ikke vil finde sig i hetzen mod hende.

- Flere af Henriks udtalelser og opførsel i "Ex on the Beach" er under lavmål og ikke ligetil, men jeg kommer ikke til at stå til ansvar for hans udtalelser eller tillade nogen at miskreditere mig og min aktivisme på baggrund af at den, jeg er sammen med, har været med i reality-TV, udtaler Ulrikke Falck til norsk SE og HØR og fortsætter:

- Jeg står fortsat for det, jeg har stået for. Og jeg kan i den grad udfordre ham og bidrage til, at han får en sund påvirkningskraft - men Henrik tager sine egne valg, og han respekterer, at jeg tager mine valg, slår hun fast.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Jag havde aldrig troet, at kærlighed kunne generere så meget had, skriver Henrik Elvejord Borg på sin Instagram.

null

Sponsoreret indhold