Kendte14. januar 2021

Nu sker det: Megan Fox og Machine Gun Kelly flytter sammen

Der er mere end bare almindelige amoriner i luften mellem den 34-årige skuespillerinde Megan Fox og hendes 30-årige kæreste og rapper Machine Gun Kelly
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Siden nyheden om skilsmissen mellem ”Beverly Hills 902010”-stjernen Austin Green og Megan Fox tilbage i maj måned ramte internettet, har kærligheden alligevel blomstret for fulde gardiner.

Brian Austin Green er siden bruddet fra sin hustru gennem 10 år blevet spottet med adskillige kvinder. Men Megan Fox har således kastet sin kærlighed på én fyr – rapperen Machine Gun Kelly, som hun ikke lægger skjul på, i den grad har stjålet hendes hjerte.

Og nu tyder meget på, at de to flytter sammen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega188559_006_3.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

For få dage siden blev parret spottet i færd med at flytte diverse kasser, tøj og andre ting ud af rapperens hjem – angiveligt for at flytte hjem til sin forholdsvis nye kærlighed Megan Fox.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Det skriver Hollywood Life.

Om der reelt er tale om en decideret flytning er ikke endeligt bekræftet. Men parret har siden foråret sidste år ikke lagt skjul på, at de er særdeles glade for hinanden og danner par – og de er adskillige gange blevet set i tæt omfavnelse.

Selv om ”Transformers”-skuespillerinden og eks’en Brian Austin Green ikke har dannet par siden maj måned sidste år, er det først for nylig, at de har søgt om skilsmisse.

Samtidig med skilsmissen søger Megan Fox om fælles forældremyndighed over parrets tre børn, Noah Shannon, otte, Bodhi Ransom, seks, og Journey River, fire, og hun ønsker desuden, at børnene skal opholde sig lige meget hos begge forældre.

Derudover ønsker hun ingen ægteskabsstøtte i fremtiden.

Det forlyder angiveligt, at Brian Austin Green er enig i de fleste af Fox’ krav i forbindelse med skilsmissen – bortset fra delen med ægteskabsstøtte.

I skilsmissepapirerne fremgår det desuden, at det tidligere powerpar er ganske uenige om, hvornår deres forhold sluttede.

Megan Fox mener, at forholdet brast tilbage i november 2019, mens Brian Austin Green har dateret tidspunktet til at være 5. marts 2020.

Sponsoreret indhold