Kendte31. januar 2017

Samler du på Snapchat-trofæer? Her er de to sværeste at få

Hvis du er en af dem, der samler på Snapchat-trofæer, så har du måske opdaget, at nogle trofæer er sværere end andre at få fat i. Her får du svaret på, hvilke to trofæer du skal være mere end almindeligt heldig for at få fingrene i
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16425534_10158060653760461_13855250_n.png

Bruger du Snapchat meget, så har du sikkert allerede en del trofæer i det trofæskab, der findes i den populære app.

Men nogle trofæer er sværere at få fingre i end andre, og faktisk er nogle af dem stort set umulige at få fat i.

For mens det er nemt nok at få fat i slikkepinden, der viser, at du har brugt mere end fem forskellige farver i en snap, eller djævlen, der viser, at du har sendt mere end 1000 selfies, så er der nogle trofæer, som du skal være mere end almindeligt heldig, hvis du skal have fingrene i dem.

De to sværeste er nemlig globusen og TV'et.

SE og HØR giver dig herunder en hurtig guide til, hvordan du får fingre i de to trofæer.

Globusen

Skal du gøre dig forhåbninger om at få fingre i en globus til dit trofæskab, så skal du til at sende snaps, der omhandler internationale begivenheder. Det kan fx være, når der i februar er Oscar-uddeling, og du så sender snaps, der handler om det.

Det er dog ikke nok, hvis du skal have fingre i en globus, det kræver nemlig også, at Snapchat så udvælger din snap til en global fælleshistorie, og det er altså lidt sværere.

TV'et

TV'et er en lille smule nemmere at få fat i end globusen, men princippet er sådan set det samme. Bortset fra, at der her er tale om lokale begivenheder. Det vil sige, hvis der nu er et stort event i København, som Snapchat har lavet til en lokalhistorie, så skal du snappe ting, der er relevante for denne historie.

Igen er det dog folkene bag Snapchat, der skal vælge, om din snap kommer med i den endelige historie.

Nu ved du, hvad du skal gøre, for at få fingrene i de to mest eftertragtede trofæer, og så er det ellers om at snappe løs.

Du kan se nogle af de sjoveste snaps fra Snapchat i galleriet herunder

Verdens sjoveste snaps fra Snapchat

Sponsoreret indhold