Salim har fuld fart på: Kører Darudad

42-årige Dar Salim er vild med fart.

42-årige Dar Salim er vild med fart.

(Foto: Peter Grosen)

Vi kender ham som skuespiller og kan for tiden se ham i rollen som Milad i DR's søndagsserie "Fred til lands".

Men i øjeblikket er det som tv-vært, at 42-årige Dar Salim slår sine folder. Sammen med Felix Smith og den tidligere racerkører Jesper Carlsen styrer han nemlig slagets gang i bilprogrammet "Top Gear", som er ved at blive optaget.

– Det er sjov og ballade. Det var bare for godt et tilbud. Jeg plejer pr. automatik ligesom bare at sige nej til alt fjernsyn, men det her var bare noget, jeg syntes virkede virkelig sjovt!

Artiklen fortsætter under billedet ...

Dar Salim.

– Det var bare for godt et tilbud, siger stjernen om "Top Gear"-jobbet. Tidligere på året kom han til Metallica-koncert i Parken i en Porsche. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg elsker at køre ræs, og her får jeg mulighed for at komme rundt, hygge mig og have det sjovt, siger Dar Salim til SE og HØR.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Dar Salim har netop været i Mexico, hvor den stod på Formel 1. Her var han bl.a. i selskab med sin \

Dar Salim har netop været i Mexico, hvor den stod på Formel 1. Her var han bl.a. i selskab med sin "Top Gear"-kollega Jesper Carlsen, som er relation manager for Kevin Magnussen. Og netop Magnussen var med, da værten i selskab med også 25-årige Malte Ebert, bedre kendt som Gulddreng, nød en aften ude. (Foto: Instagram (Dar Salim))

– Jeg havde lavet en tv-serie og en spillefilm i år og havde egentlig ikke lyst til at lave mere fiktion i år, så det passede ind i kalenderen, siger skuespilleren, som derfor takkede ja til værtsjobbet.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Sådan så det ud, da Dar Salim tidligere på året blev tryllet klar til \

Sådan så det ud, da Dar Salim tidligere på året blev tryllet klar til "Fred til lands"-optagelser. (Foto: Dan Mariegaard)

Bli'r i branchen

Fans af Dar Salim behøver dog ikke frygte, at det betyder et farvel til skuespillet.

– Det er ikke, fordi jeg overvejer at skifte branche, fastslår han.

Hans hjerte banker bare for fart, hvilket han heller ikke lagde skjul på, da det i september blev offentliggjort, at Kanal 5 laver en dansk version af det populære bilprogram.

– Jeg er ikke lige så erfaren en kører som mine to medværter, men jeg elsker fart og har altid gjort det.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Forud for optagelserne af \

Forud for optagelserne af "Top Gear" lagde skuespilleren ikke skjul på, at han så frem til de forskellige udfordringer, som produktionen ville finde på. – Men Jesper er jo racerkører, og Felix er en semiracerkører-tosse med et bilmærke tatoveret på armen, så sandsynligheden for baghjul er desværre ret stor. Men jeg lover at give dem kamp til stregen, fortalte Dar Salim, der sammen med Jesper Carlsen og Felix Smith, 43, er vært på programmet. (Foto: Discovery Networks (Krestine Havemann))

– Det har aldrig været et fokus for mig i mit liv, men åbenbart altid været en naturlig del af det. Jeg har trods alt fløjet flyvemaskiner, sejler speedbåd, kører motorcykel og hurtige biler, lød det dengang fra Salim, som er uddannet pilot.

Alenefar

Dar Salim spiller Milad, der er alenefar til sønnen Jakob og chef på Ballings kyllingefarm, i DR's "Fred til lands".

– Det er sjovt at være en del af et hold. I de sidste par ting, jeg har lavet, har jeg ligesom haft en dominerende hovedrolle. Men her er jeg en del af et hold, og på den måde kan karakteren, man spiller, også være mere skæv eller ekstrem, fordi det netop har en funktion i serien, og det ikke er det, man skal glo på hele tiden – vi er mange.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Dar Salim i DR\'s Fred til lands.

Du kan se Dar Salim i "Fred til lands" hver søndag kl. 20.00 på DR 1. (Foto: DR (Tine Harden))

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close