Sagsøgt for 3300 milliarder kroner

Felicity Huffman og Lori Loughlin har flere retslige kvaler at tænke på nu.

Felicity Huffman og Lori Loughlin har flere retslige kvaler at tænke på nu.

Foto: MEGA

Felicity Huffman og Lori Loughlin må have haft en rigtigt dårlig uge, siden det tirsdag kom frem, at de var involveret i en kæmpe svindelsag omhandlende universitetsoptag.

Nu bliver de også ramt af et astronomisk erstatningskrav. Det skriver E!Online

En skolelærer fra Oakland, Jennifer Kay Toy, sagsøgte nemlig Felicity Huffman, Lori Loughlin og de andre involverede i skandalesagen i onsdags. 

Søgsmålet sker på vegne af Jennifer Kay Toys søn, Joshua Toy, som angiveligt ikke kom ind på sit drømmeuniversitet, selvom hans karakterer var gode. 

- Jeg er vred og såret, fordi jeg føler, at min søn, mit eneste barn, blev nægtet adgang til universitetet. Ikke fordi han ikke lavede sit skolearbejde, men fordi rige personer følte, at det var okay at lyve, snyde, stjæle og bestikke deres børn ind på en god skole, skriver Jennifer Kay Toys blandt andet i sit søgsmål.

Hun kræver intet mindre end 3.300 milliarder kroner i erstatning fra de involverede i svindelsagen. 

Hvorvidt søgsmålet nogensinde ender i en retssal i Californien er op til en dommer. Spørgsmålet er nemlig om Jennifer og sønnen kan få lov til at føre søgsmålet ved domstolene i USA. 

Men det må forventes at Felicity Huffman og Lori Loughlin kommer til at mange flere af denne slags søgsmål i den nærmeste fremtid. 

Skandalesagen, der omhandler adgang til nogle af de bedste universiteter i USA, har nemlig rystet befolkningen, der i den grad ikke er tilfredse med, at det har været muligt at betale sig vej ind på en god skole. 

Lori Loughlin er allerede hårdt ramt af sin indblanding i skandalesagen. Fredag kom det nemlig frem, at TV-kanalen Hallmark havde fyret hende fra alle projekter, som hun var involveret i

Heller ikke Netflix ønsker, at Lori vender tilbage til TV-serien "Fuller House", hvor hun i fire sæsoner har haft en gæsterolle. 

I svindelsagen er de involverede sigtet for have svindlet med ansøgningsskemaer til prestigefulde universiteter som Georgetown, UCLA, USC, Stanford, University of San Diego, University of Texas at Austin, Wake Forest og Yale.

Ifølge retsdokumenter, som E!Online har fået adgang til, har Felicity Huffman og hendes skuespillergemal William H. Macy betalt omkring 15.000 dollars, for at deres datter kunne komme ind på et af de førnævnte universiteter.

Mens Lori Loughlin var på arbejde i Canada, da skandalen begyndte at rulle, fik Felicity Huffman en lidt mere hårdhændet behandling af FBI. 

Klokken 6.00 om morgenen tirsdag morgen dukkede syv betjente fra FBI nemlig op ved Felicity Huffmans hjem i Los Angeles. 

Alle syv betjente havde trukket deres våben, mens der ved hjælp af en megafon blev kaldt på Felicity Huffman, der skulle komme ud og overgive sig selv. 

Både Felicity Huffman, gemalen William H. Macy og deres to døtre lå og sov i huset, da FBI valgte at storme ind i haven.

Felicity Huffman skal for retten i Boston senere på måneden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close