Kendte12. marts 2019

Felicity Huffman anholdt

Skuespillerne Felicity Huffman og Lori Loughlin har været på kant med loven. Derfor blev Felicity anholdt her til morgen, mens Lori Loughlin er blevet bedt om at vende hjem fra en ferie og melde sig selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega32328_002.jpg
 Foto: MEGA

"Desperate Housewives"-skuespilleren Felicity Huffman blev tidligere i dag anholdt af FBI.

Samtidig blev "Hænderne Fulde"-skuespilleren Lori Loughlin bedt om at vende hjem fra en ferie og melde sig selv til myndighederne. De to kendte skuespillere er indblandet i en større svindelsag. Det skriver E!Online.

De to kvinder er sammen med 40 andre blevet sigtet i en sag om svindel med universitetsansøgninger.

I svindelsagen er de involveret sigtet for have svindlet med ansøgningsskemaer til prestigefulde universiteter som Georgetown, UCLA, USC, Stanford, University of San Diego, University of Texas at Austin, Wake Forest og Yale.

Ifølge retsdokumenter, som E!Online har fået adgang til, har Felicity Huffman og hendes skuespillergemal William H. Macy betalt omkring 15.000 dollars, for at deres datter kunne komme ind på et af de førnævnte universiteter.

"Desperate Housewives"-stjernen undersøgte efterfølgende, om hun kunne lave samme trick igen, da parrets yngste datter skulle på universitetet. Felicity Huffman valgte dog i andet forsøg, at hun ikke ville betale penge for at være med i svindlen.

Mens at Felicity Huffman tidligere i dag blev anholdt af FBI, så kunne Lori Loughlin undgå den ydmygelse.

Hun er nemlig ikke i USA i øjeblikket, og derfor er hun i stedet blevet bedt om at vende tilbage til USA, hvor hun så kan melde sig selv til politiet.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega82968_001.jpg
 Foto: MEGA

Lori Loughlin er kendt fra TV-serien "Hænderne Fulde". (Foto: MEGA)

Det er dog ikke, fordi Lori Loughlins familie helt er sluppet. Hendes mand, Mossimo Guannullis, blev nemlig anholdt i forbindelse med sagen.

Ifølge retsdokumenterne har Lori og Mossimo betalt omkring 500.000 dollars i forbindelse med svindlen. Dermed har deres to døtre været sikret adgang til nogle af de prestigefulde universiteter.

Svindlen, som de to skuespillere er en del af, har stået på siden 2011 og helt frem til februar i år.

Det forventes, at Felicity Huffman senere i løbet af tirsdagen vil blive stillet for en dommer i Los Angeles.

Lori Loughlin skal først vende hjem til USA igen, inden hun kan stilles for en dommer.

Sponsoreret indhold