Kendte 8. oktober 2021

Sætter huset til salg: Tager Renée Zellweger næste skridt i forholdet?

Det er kun tre måneder siden, det blev bekræftet, at skuespillerinden havde fundet kærligheden hos tv-værten Ant Anstead
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Blot en uge efter den 42-årige tv-vært Anstead kunne glæde sig over, at hans skilsmisse fra tv-hustruen Christina Haack var officiel, faldt han om armene på skuespillerinde Renée Zellweger.

Siden kilder i slutningen af juni kunne bekræfte forholdet mellem de to stjerner, er de ad flere omgange blandt andet blevet spottet uddele hede kys på stranden – og nu kunne tingene meget vel udvikle sig i en mere seriøst retning.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Siden det blev officielt mellem de to, har de hverken sparet på kærtegnene eller kyssene. Foto: MEGA

For nylig valgte ”Bridget Jones”-stjernen nemlig at sætte sit 6 millioner dollars dyre Los Angeles hjem til salg. Fans har derfor siden spekuleret i, om det kan være fordi, det forelskede par snart slår pjalterne sammen under samme tag.

Artiklen fortsætter under billederne

Renée Zellweger 6 millioner hus

Men ifølge TMZ så er det ikke ensbetydende med, at Zellweger – i hvert fald ikke med det første – flytter ind hos kæresten, der ellers i maj måned selv købte et nyt hjem i Orange County.

Dette til trods for, at Zellweger allerede tidligere er blevet set flytte enkelte af sine ting ind hos Anstead.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Men selvom Zellweger er på jagt efter et nyt hus, og i øjeblikket måske ikke har meget andet end sin tandbørste og mest nødvendige sager hos tv-værten, så betyder det ikke, at det ikke går parret godt.

Ifølge kilder tæt på parret, så er romancen mellem dem fortsat spirende, og Anstead kunne for nylig også besøge Zellweger under optagelserne til hendes nye film.

Sponsoreret indhold