Kendte22. juli 2021

Se billederne: Ant Anstead og Renée Zellweger uddeler hede kys på stranden

Det er kun knap en måned siden, nyheden lød, at det umage par havde fundet kærligheden til hinanden. Nu bekræfter de forholdet med våde kys på stranden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega772131_005.jpg
 Foto: MEGA

Hun stod lettere uden for rampelyset – han midt i en afsluttet skilsmisse.

Men under optagelserne til Discovery+-programmet ”Celebrity IOU Joyride” faldt den 42-årige tv-vært Ant Anstead og den 52-årige skuespillerinde Renée Zellweger pladask for hinanden.

Hverken tv-værten eller skuespillerinden valgte selv at kommentere på kæresterygterne. Men allerede den 4. juli blev de fotograferet sammen i forbindelse med fejringen af den amerikanske uafhængighedsdag.

Selvsamme weekend valgte turtelduerne desuden at tage på tur med Ansteads etårige søn, Hudson som han har sammen med ekskonen Christina Haack.

Og det lader bestemt til, at kærligheden fortsat er blomstrende mellem de to.

I weekenden blev parret nemlig fanget i et ganske romantisk øjeblik, da de kunne nyde solnedgangen på en strand nær Ansteads nye hjem i Laguna Beach.

Artiklen fortsætter under billederne

https://imgix.seoghoer.dk/mega772131_001.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

https://imgix.seoghoer.dk/mega772131_004.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Med på stranden var Antsteads søn, Hudson også – men mens han legede i sandet, kunne de to ikke holde læberne fra hinanden.

https://imgix.seoghoer.dk/mega772131_003.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

- Han er igen glad for livet og generelt spændt på, hvad fremtiden bringer ham, kunne en kilde tæt på tv-værten fortælle US Weekly om hans nyeste forhold.

Selv kunne tv-værten forleden dele et billede af sig selv, hvor han nyder et glas vin. Til billedet har stifteren af kurset "Breakup Recovery" kommenteret, at han glæder sig til snart at se vennen igen.

- Lige over ven! Når I er i Californien næste gang, så har jeg en, I skal møde, skriver Anstead tilbage til venner og hentyder umiddelbart til Zellweger.

Sponsoreret indhold