Renée Zellweger er klar til mere "Bridget Jones"

Foto: AOP

Er du fan af Renée Zellweger i rollen som Bridget Jones, så kan der være godt nyt på vej.

Renée vil nemlig rigtigt gerne lave endnu en "Bridget Jones"-film.

Det fortæller hun i et interview med DailyRecord

- Jeg håber virkelig på det. Det gør jeg. Jeg elsker hende. Hun er så sjov, fortæller Zellweger i interviewet. 

En kommende film kunne fx komme til at handle om Bridget Jones' liv, efter hun er blevet mor. 

Der var 12 år mellem den anden og den tredje film om Bridget Jones. 

Filmen "Bridget Jones' Baby" fik premiere i september 2016, og Renée er glad for, at den blev så godt taget imod. 

- Det var virkelig specielt at se hende blive tage så godt imod efter så lang tid, fordi de kan virkelig gå begge veje, fortæller Renée. 

Da Renée Zellweger vendte tilbage som Bridget Jones i 2016, blev filmen ikke kun taget godt imod af biografgængerne, også anmelderne var vilde med, at Bridget Jones var tilbage. 
 

Udseendet ændrede sig

Renée Zellweger tiltrak sig masser af opmærksomhed, da hun i 2014 dukkede op på den røde løber i forbindelse med Elle magazine’s Women In Hollywood Awards. Det var ikke en skinnende kjole eller tårnhøje stiletter, der var årsag til mange løftede øjenbryn, men i stedet den nu 48-årige skuespillers ændrede udseende. Hendes ansigt synede smallere, mens hendes markante øjne virkede mere åbne.
 
Efterfølgende svirrede rygterne om kosmetiske operationer, men Renee Zellweger undlod at kommentere på det. Først i 2016 valgte hun at åbne op omkring ændringerne ved sit udseende.
 
- Jeg boede hos en ven i Los Angeles, der måneden før havde fået konstateret den neurologiske sygdom ALS. Jeg dukkede op på den røde løber, fordi min ven gerne ville have, jeg skulle deltage, så hun kunne gå med på den røde løber og bevise overfor sig selv, at sygdommen ikke styrede hendes liv. Det var det, jeg tænkte på den dag. Jeg tænkte ikke over, hvad jeg lignede eller hvad folk syntes. Jeg tænkte på min ven, fortalte Renée til Daily Mail.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close