Kendte 7. juli 2018

Forsøger febrilsk at redde hund: Sad i glohed bil i SYV timer

Forbipasserende og politibetjente kæmpede med næb og kløer for at redde en hund, der havde været lukket inde i en glohed bil i syv timer
(Foto: Stacy Guthrie)

Disse billeder viser det hjerteskærende øjeblik, hvor forbipasserende og tililende politibetjente forsøger at redde en hunds liv, efter at den havde siddet indelukket i en glohed bil i hele syv timer.

Den febrilske redningsaktion fandt sted 4. juli i Trussville i Alabama, hvor forbipasserende spottede den nødstedte hund i en bil, der holdt parkeret foran et supermarked.

Tilkaldte betjente skyndte sig at smadre bilruden og hive hunden ud, hvorefter de straks begyndte at yde førstehjælp til hunden.

(Foto: Stacy Guthrie)

Politibetjente forsøgte at redde hundens liv - blandt andet med hjælp fra is, der blev hentet i supermarkedet. (Foto: Stacy Guthrie)

Desværre stod dens liv ikke til at redde. Efter syv timer i den glohede bil var hunden død som følge af overophedning.

Hundens ejer, 34-årige Stephanie Shae Thomas, er ifølge det amerikanske medie WBRC nu sigtet for misrøgt.

Den tragiske historie har nu igen fået politiet til at advare mod at efterlade levende væsner i en bil, der holder parkeret i sommersolen.

Hunden havde ifølge overvågningskameraer siddet i bilen i syv timer. (Foto: Stacy Guthrie)

For selv om temperaturen udenfor ikke er bagende høj, bliver det hurtigt glohedt i bilen – til stor fare for de, der måtte sidde i bilen.

I Sverige lavede foreningen Svenska Kennelklubben for nogle år siden en skræmmende oversigt, der viste, præcist hvor glohedt det kan blive i en parkeret bil på en solskinsdag.

Så husk nu at være ekstra opmærksom, når du efterlader din firbenede ven i bilen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold