Sådan var fødslen af sønnen

Mikkel Hansen, 31, beskriver fødslen af sin og 33-årige Stephanie Gundelachs søn som ”nok det mest lykkelige øjeblik i mit liv” i et interview med Eurowoman, som har mødt parret i deres hjemby, Paris.

Mikkel Hansen, 31, beskriver fødslen af sin og 33-årige Stephanie Gundelachs søn som ”nok det mest lykkelige øjeblik i mit liv” i et interview med Eurowoman, som har mødt parret i deres hjemby, Paris.

(Foto: Ritzau Scanpix)

Han skulle egentlig være kommet til verden d. 27. december –  men 31-årige Mikkel Hansen og 33-årige Stephanie Gundelachs lille søn lod vente på sig.

– Indtil da havde jeg prøvet at overtale min krop til at vente med at føde, men da jeg var gået en uge over termin, var jeg klar til at få ham ud, så vi kunne have nogle dage sammen os tre inden VM.

Mikkel skulle spille sin første kamp 10. januar, og jeg begyndte at være lidt presset, siger Stephanie i et nyt interview med Eurowoman, hvor parret fortæller om fødslen af deres nu seks måneder gamle søn, Eddie Max Gundelach Hansen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Gundelach har bl.a. stået bag bloguniverset Anywho og arbejdet som stylist. (Foto: Thomas Laursen)

Han kom til verden d. 5. januar, ni dage efter termin.

De kommende forældre tog ifølge Eurowoman ind på Rigshospitalet dagen før –  og stylisten Stephanie havde pakket en taske med kunstige stearinlys og en lyserød højttaler til at skabe den rette stemning.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mikkel og Stephanie mødte hinanden klokken fire om morgenen på Roskilde Festival, hvor Stephanie iført mexicanerhat og et tegnet overskæg introducerede sig selv som Julio efter et besøg i Mucho Macho-baren. Der gik et par år, før de indledte et forhold, og nu har parret, der her nyder Roskilde Festival – og hinanden – i sommeren 2017, været kærester i to et halvt år. (Foto: Kaspar Wenstrup)

En kæmpe støtte

Fødslen blev hjulpet lidt på vej, og da veerne tog til i styrke, tog Mikkel, som kæresten havde bedt ham om, styringen og heppede med ordene "KOM NU, KOM NU!".

Men det viste sig ikke at være et hit –  hvilket håndboldstjernen ifølge Stephanie forstod med det samme.

Ifølge Gundelach gjorde hendes bedre halvdel alt rigtigt i forbindelse med fødslen –  og hun ”kunne ikke have klaret det uden ham. Eller bedøvelse”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den 1,96 m høje Paris Saint-Germain-spiller nåede i januar både at blive far for første gang og vinde VM på hjemmebane. (Foto: Dan Mariegaard)

”Kage – nu!”

Senere vakte også søde sager glæde hos den vordende mor.

– Jeg fik en pause fra de værste smerter, og så fik jeg lyst til kage! Mikkel, jeg vil gerne have et kagebord. Nu!, fortæller Gundelach, hvis bedre halvdel derfor måtte ned i hospitalets kiosk og købe hindbærsnitter og træstammer.

– Jeg havde bare brug for energi. Jeg tror, jeg bællede fem Vitamin Well, jeg har aldrig været så tørstig i mit liv. Der var en time, hvor vi havde en fest. Vi fik kage, hørte boybandmusik, og så sagde Mikkel, der jo kunne se den der skærm:

”Du ved godt, at du har en ve lige nu, ikke?” Og jeg sad bare med en træstamme i munden, helt bedøvet: ”Har jeg det?”, siger Stephanie til Eurowoman.  

Endelig kom Eddie Max til verden – og en rørt Mikkel, som både har vundet OL-, EM- og VM-guld, kunne nu også tilføje titlen som far til CV'et.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mens landsholdet fik rådhuspandekager oven på VM-sejren, ammede Stephanie Eddie Max på borgmesterkontoret – og så fik Mikkel pludselig den idé, at sønnike skulle med ud på balkonen. (Foto: Dan Mariegaard)

Vil du læse meget mere om de kendte hver eneste uge? Så bliv fast abonnenent på SE og HØR - læs mere her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close