Mikkel Hansens kæreste inden fødsel: Raser over Rigshospitalet

Mikkel Hansen og Stephanie Gundelach venter deres første barn sammen - en søn, der kommer til verden her i december.

Mikkel Hansen og Stephanie Gundelach venter deres første barn sammen - en søn, der kommer til verden her i december.

Foto: Scanpix Ritzau

I efteråret blev det meldt ud, at barselsafsnittet på Rigshospitalets patienthotel på grund af besparelser lukker den 17. december, og fremover bliver alle førstegangsfødende sendt hjem fire timer efter, de har født. 

Det har vakt stor utilfredshed blandt gravide kvinder, der skal føde på Riget, og en af dem er stylisten Stephanie Gundelach, der danner par med håndboldspilleren Mikkel Hansen

Her finder du den perfekte barselsgave. 

Parrets første barn kommer til verden i december, og i slutningen af oktober afslørede Gundelach, at hun og Mikkel Hansen venter en lille dreng.  

- Desværre er min termin helt fucked i forhold til, at det sidste barselsafsnit på Riget lukker den 17. december. Vi kan derfor forvente at blive sendt hjem kun fire timer efter fødslen, fortæller den vordende mor til websitet To The Moon, Honey

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

@tothemoon_honey

Et opslag delt af Stephanie Gundelach (@sgundelach) den

Stephanie Gundelach tilføjer, at hun og hendes håndboldhug har talt om at søge hjælp i det private, når de snart står med deres lille guldklump i armene. 

- Derfor overvejer vi at tjekke ind på et privat barselshotel eller få privat ammehjælp efter fødslen, fortæller hun i interviewet

I samme åndedrag lufter hun sin utilfreds angående beslutningen om, at barselsafsnittet på Rigshospitalets patienthotel lukker og overlader førstegangsfødende til at klare sig selv. 

- Jeg kan ikke lade være med at tænke på alle de kvinder, der ikke har muligheden for det (at få hjælp i det private, red.). Jeg synes, det er så sindssygt, at vi i et velfærdssamfund som Danmark, hvor vi betaler så høj skat, bliver ved med at skære i midlerne til de kvinder, der lige har født. Støtte i den første tid er grundlæggende for, at man får en god start! Hvis de kan protestere i Paris og brænde biler af i gaden, fordi benzinpriserne stiger - hvorfor er danske kvinder så ikke mere oppe på barrikaderne i disse tider? I Paris er du indlagt i flere dage, hvor de holder opsyn med dig, du går også til mange flere undersøgelser under graviditeten, lyder det fra Gundelach til To The Moon, Honey

Stephanie Gundelach bor til daglig med Mikkel Hansen i Paris, hvor han spiller for Paris St. Germain Handball. 

Til dette års Roskilde Festival fortalte Mikkel Hansen til SE og HØR, at hans kæreste er sat til at føde i december. 

Den lille ny kommer således til verden lidt før VM i januar, som endda skal spilles på hjemmebane. 

- Selvfølgelig vil jeg jo først og fremmest gerne være til stede (under fødslen, red.). Vi har haft en fin dialog om, hvordan og hvorledes det er. Jeg synes, at han (landstræner Nikolaj Jacobsen, red.) har været meget fleksibel i forhold til, hvordan vi lykkes bedst muligt. Og så må vi jo tage den derfra, har Mikkel Hansen fortalt til B.T. om en mulig fødsel så tæt på VM. 

- Jeg kan ikke rigtig gøre så meget andet end at håbe på, at det selvfølgelig sker, inden VM går i gang. Så lemper vi selvfølgelig i forhold til Mikkel - noget med at rejse frem og tilbage mellem lejren og Stephanie og så videre. Så den kommende mor og far føler sig tryg og tilfreds, har landstræner Nikolaj Jacobsen udtalt til B.T.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close