Nyheder16. januar 2019

Har hun lige født?! Mikkel Hansens kæreste deler billede efter fødsel

Mens Mikkel Hansen ødelægger målnettet til VM i håndbold, passer stylistkæresten Stephanie Gundelach deres lille søn. Og man kan ikke se, at hun for under to uger siden fødte et barn
https://imgix.seoghoer.dk/mikkel-hansen.jpg
 Foto: Scanpix Ritzau

For under to uger siden kunne hele Danmark ånde lettede op, da Mikkel Hansen blev far for første gang, og lille Eddie Max kom til verden.

Så lå det nemlig endegyldigt fast, at den største stjerne kunne spille med for de røde og hvide drenge til VM på hjemmebane.

Hansens stylistkæreste Stephanie Gundelach leverede håndboldarvingen akkurat tids nok til, at Mikkel kunne putte hånden i harpiksdåsen og tyre bolde afsted på håndboldbanen.

Det er indtil videre gået ret godt, og Danmark har vundet deres første fire kampe uden de store vanskeligheder.

I morgen, torsdag, bliver vores langhårede stjerne og resten af landsholdet dog testet for alvor første gang, når vi krydser klinger med vores "venner" fra Norge.

Og mens Mikkel Hansen kæmper for guld til Danmark, får Stephanie Gundelach tiden til at gå med at passe deres nyfødte søn.

Vild forvandling

Den nybagte mor har altid været meget aktiv på de sociale medier, hvor hun især bruger Instagram til at komme ud til sine mere en 30.000 følgere.

Nu har Stephanie Gundelach så delt et billede, hvor hun ikke ligner en, som førdte et barn for bare 11 dage siden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den fashionable mor skjuler ganske vist maven en smule med sin blazer, men der virker ikke til at være de store spor fra graviditeten.

På billedet har håndboldfruen tagget, at hun er i Herning.

Samme sted som kæresten Mikkel Hansen i øjeblikket befinder sig for at gøre livet surt for de målmænd, han står over for undervejs i VM-slutrunden.

Sponsoreret indhold