Kendte7. juli 2015

Fantastisk foto: Sådan burde alle plejehjem være

På Plejehjemmet Prices Have på Fyn blev soppebassinet fundet frem, da weekendens hedebølge skyllede ind over Danmark – og det var en stor succes, som dette skønne foto viser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/11008401_10153327114711620_7704008163031664448_n.jpg
 Sanne Juul Jørgensen/Plejehjemmet Prices Have

Med temperaturer på den gode side af 30 grader var der ikke noget at sige til, at danskerne i weekenden valfartede til strandene for at få en forfriskende og svalende dukkert.

Men det er desværre ikke alle, der bare lige sådan kan pakke strandtasken og springe i det kølende hav. For hvad hvis man nu er dårligt gående og til daglig bor på plejehjem? Hvad gør man så?

Ja, beboerne på Plejehjemmet Prices Have i Faaborg på Fyn fik hvert fald også nydt det gode vejr – og dyppet fødderne, som dette skønne foto viser.

null
https://imgix.seoghoer.dk/11008401_10153327114711620_7704008163031664448_n.jpg
 Sanne Juul Jørgensen/Plejehjemmet Prices Have

Det gode vejr blev nydt - og varmen var til at holde ud takket være soppebassinet. Foto: Sanne Juul Jørgensen/Plejehjemmet Prices Hus

Plejehjemmet har nemlig indkøbt et soppebassin til de ældre beboere, og soppebassinnet blev i allerhøjeste grad taget i brug, da weekendens hedebølge skyllede ind over Danmark.

Det skønne foto af de ældre, der nyder solen og soppebassinet, blev siden lagt på Facebook, og billedet er på rekordtid blevet delt mere end 1.100 gange. Og danskerne er ikke i tvivl: Der burde være flere plejehjem som Prices Have.

- Dejligt at se at et plejehjem tager så godt af de ælder i den varme. Det var der nogle plejehjem som kunne lære af, lyder det blandt andet fra Trine Pedersen, mens Sidse Christensen skriver:

- Sådan skulle det være på alle plejehjem!

På plejehjemmet er man glade for den positive opmærksomhed – men den tages også med ophøjet ro. Det er nemlig ikke usædvanligt, at plejehjemmet finder på at lave hyggelige arrangementer som soppe-dagen søndag, der efterfølgende bød på grill. Det fortæller plejehjemmets leder, Dorthe Andersen, til BT:

Vi er superglade for alle de dejlige tilkendegivelser. Det er vi virkelig. Det handler ikke om, at vi skal profilere os, men hvis vi kan fortælle om, hvad der virker for os, kan det være, at andre kan få inspiration til nye, gode idéer, Dorthe Andersen til BT og tilføjer:

- Men det er jo i virkeligheden ret banalt. Det er jo helt naturligt, at man på en dag som i går har lyst til at bade og grille, så den idé opstod bare helt spontant ved at lytte til vores borgere, siger hun.

Hvad synes du om billedet? Deltag i debatten på SE og HØRs Facebook-side herunder:

Sponsoreret indhold