Så du hende? Lily Collins på besøg i København

Det er bestemt ikke hver dag, en Hollywoodstjerne vælger at betræde den danske jord. Det var dog præcis, hvad den 32-årige ”Emily in Paris”-skuespillerinde gjorde for få dage siden.

Det afslører hun på sin Instagram-profil, hvor hun glædeligt kunne fortælle sine knap 23 millioner følgere, at hun for få dage siden nød et besøg på Michelin restauranten Noma.

- Tilbage hos Nomas drømmeverden. Der er ingen ord, der kan beskrive den oplevelse, vi havde. Charlie og jeg vil aldrig glemme jeres varme, venlige ansigter og imødekommende hjerter, skriver hun blandt andet til en række billeder fra besøget hos den prisbelønnende restaurant, der er beliggende i midten af København.

Artiklen fortsætter under opslaget

Skuespillerinden og husbonden, Charlie McDowell nød dog mere end blot at spise Nomas 20 retter.

På sin Instagram-story har Netflix-stjernen nemlig ivrigt delt ud af parrets oplevelser de seneste dage. De to besøgte mandag Ordrupgaard Museum. Et kunstmuseum, der ”sætter tankerne og fantasien fri”.

Siden valgte de at spise en sidste middag på Sanchez på Vesterbro.

- Tak til Sanchez for at give os den perfekte farvel til København-middag. Innovativt og lækkert – som altid, skriver hun til et billede af en af sine retter.

Artiklen fortsætter under billedet

Det er vist ikke første gang, skuespillerinden besøger den mexicanske restaurant på Vesterbro. Foto: Privat/Instagram

Collins og manden blev gift tidligere på måneden under et hemmeligt bryllup. Den fjerde september sagde de to nemlig ”ja” til hinanden, efter at have været forlovet i godt og vel et år.

Det lykkelige ægtepar. Foto: MEGA

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close