Kendte27. september 2021

Endelig! Her får ”Emily in Paris” sæson 2 premiere

Formidable! Nu er der for alvor ikke længe til, at Netflix-hittet ”Emily in Paris” 2 kan ses
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/eip_101_unit_00372r.jpg
 Foto: Netflix

Kalder alle fans af Netflix-serien ”Emily in Paris”.

For serien, der havde premiere med den første sæson tilbage i oktober måned sidste år, vender ENDELIG tilbage på skærmen.

Desværre er det dog ikke inden for den næste uges tid, og ivrige seere skal derfor væbne sig med en smule tålmodighed mere, da der fortsat er et par måneder til premieredatoen.

Netflix kunne i weekenden under et virtuelt event nemlig afsløre, at vi har en sød juletid i vente, da hele sæson to kommer til at ligge klar på Netflix den 22. december.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/eip_104_unit_00173r.jpg
 Foto: Netflix

Foto: Netflix

Det var tilbage i november måned sidste år streaminggiganten kunne annoncere, at der ville komme endnu en sæson af tv-serien, efter massiv popularitet blandt Netflix’ seere.

I den første sæson af serien fulgte man den unge Emily, der netop var flyttet til Paris for at forfølge sin drøm om at arbejde hos et fransk modebrand. Det går både op og ned for amerikaneren, der stort set ikke kan et ord fransk, da hun ankommer til hovedstaden.

I den kommende sæson kan seere fortsat forvente at se en Emily, der kæmper med at finde sin plads i det franske, men skaberen af serien, Darren Star, har tidligere udtalt, at det ”ikke vil blive så nemt for hende i den kommende sæson som i den første”.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/eip_105_unit_00591r.jpg
 Foto: Netflix

I den første sæson falder Lily Collins' karakter Emily pladask for kokken Gabriel, der spilles af Lucas Bravo. Problemet er, at han allerede har en kæreste. Foto: Netflix

Desuden kan fans glæde sig til endnu en mandlig figur, der, muligvis, gør sit indtog på Lily Collins, der spiller rollen som Emily. Alfie, der spilles af Lucien Laviscount, en britisk karakter kommer ”under huden på Emily”.

Meget tyder altså på, at det er endnu en spændende sæson, som seerne har i vente.

Sponsoreret indhold