Kendte8. september 2021

Lily Collins gift ved hemmeligt bryllup

Parret blev gift i weekenden, men først nu har de valgt at fortælle til verden, at de har sagt ja til hinanden i medgang og modgang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega766332_001.jpg
 Foto: MEGA

Lily Collins, 32, og Charlie McDowell, 38, er nok lidt ekstra forelskede, end de plejer at være. De er nemlig blevet gift - og har været det i flere dage.

De blev gift i al hemmelighed i weekenden. Det afslører skuespillerinden på de sociale medier.

- Jeg har aldrig ønsket at være nogens nogen, mere end jeg har gjort ved dig, og nu får jeg lov til at være din kone. Den 4. september 2021 blev vi officielt hinandens for evigt. Jeg elsker dig over alle grænser, Charlie McDowell, skriver "Emily in Paris"-stjernen.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Lily Collins, som er datter af musikeren Phil Collins, har delt en række romantiske bryllupsfotos, hvor hun er iklædt en gulvlang blondekjole.

På et billede omfavner de hinanden i et kærligt kys, på et andet kigger instruktøren Charlie McDowell nyforelsket på sin smukke brud, og på det tredje holder de i hånd og kysser, mens et vandfald risler i baggrunden.

- Det, der startede som et eventyr, er nu min evige virkelighed. Jeg vil aldrig ordentligt kunne beskrive, hvor verdensfjern sidste weekend var, men magisk er et godt sted at starte ...

Det et godt og vel et år siden, at Lily Collins fik en vielsesring på fingeren.

De har været kærester siden 2019.

Lily Collins har tidligere været kærester med Jamie Campbell Bower, Chris Evans og Zac Efron, mens McDowell blandt andre har været kærester med "Game of Thrones"-stjernen Emilia Clarke og skuespillerinden Rooney Mara.

Sponsoreret indhold