Kendte17. juli 2021

Rosalinde Mynster planlægger efterårsbryllup: Kage og kærlighed

Skuespilleren har oplevet både kærlighed og sorg de sidste år, hvor hun har fundet manden i sit liv og mistet sin far
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rosalinde_1.jpg
 (Foto: Heidi Maxmiling)

Et kæmpe rungende ja.

Så klart var svaret, da Rosalindes kæreste i september sidste år faldt på knæ for hende. Midt i morgenmaden. I pyjamas.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rosalinde_4_1.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Selv om Rosalinde og Jakob Emil Lamdahl, 24, er forlovede, så er det sjældent, hun har ringen på.
– Det er et arvestykke, Jakob Emil har fået af sin kære mormor, en kæmpestor prinsessering. To måneder efter han fik den, brændte deres hus ned, det var så sørgeligt. Så ringen er et af de eneste familiesmykker, der er tilbage. Derfor er jeg så bange for at miste den og går kun sjældent med den. (Foto: Martin Høien)

Til september siger skuespilleren endnu et vigtigt ja, når hun gifter sig med musikeren Jakob Emil Lamdahl, som hun har været kæreste med i tre år.

– Vi har en dato i september, som er min yndlingsmåned. Men vi har aftalt, at vi ikke gider noget præstationsræs, og hvis bordkortene ender med at blive neongrønne post it-sedler, så er det fint nok, siger Rosalinde Mynster til ugebladet Søndag.

Den 30-årige skuespiller ynder at kalde sig selv en hippie. Alligevel har et bryllup altid været noget, hun gerne ville.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rosalinde_1_1.jpg
 (Foto: Mike Kollöffel)

Rosalinde kom på fornavn med alle, da hun spillede stuepigen Fie på ”Badehotellet”. Selv om hun elsker sit job som skuespiller, så har hun også andre ambitioner.
– Jeg vi gerne være et nærværende menneske, være glad og finde en måde at leve på, hvor jeg for eksempel kan være en god ven, en god kæreste, være der for min familie og opholde mig mere i naturen. (Foto: Mike Kollöffel)

– For mig har det bare altid været en kæmpe drøm at blive gift. Og her tænker jeg jo ikke på det der samfundsmæssige med, at det er borgerligt og fælles økonomi og alt det kedelige – jeg tænker kun romantisk! En smuk aften med en hel masse mennesker og kærlighed og en kæmpestor kage, siger Rosalinde og smiler stort.

Flyttede hurtigt sammen

Da parret mødte hinanden for tre år siden, blev det hurtigt alvorligt, da Rosalinde blev tilbudt at købe en 114 kvadratmeter stor lejlighed på Vesterbro.

– Vi havde været kærester i en måned eller sådan noget, og jeg havde været ude at rejse halvdelen af tiden. Jakob Emil hentede mig i lufthavnen, og så tog vi ud og kiggede på denne her gigantiske lejlighed. Vi havde begge to boet på mærkelige værelser altid, så 114 kvadratmeter var helt vildt! Og så spurgte jeg ham: ”Vil du også bo her? Vil du med?” fortæller Rosalinde til ugebladet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rosalinde_2_1.jpg
 (Foto: Nellie Møberg)

– Vi drømmer meget om at rejse og bo forskellige steder i verden. Vi har rejst i Sydamerika sammen, og faktisk var det meningen, at vi skulle have boet i Berlin lige nu, men det gik i vasken på grund af corona. (Foto: Nellie Møberg)

Denne gang var svaret også ja, og parret har siden vist sig at være det perfekte match både som kærester og bofæller.

– Vi er rigtig lykkelige for hinanden, vi elsker hinanden meget og har et stort fælles land sammen. Der er altid mange mennesker hjemme hos os. Vi er altid sammen og sammen med andre på sådan en flydende måde. Før i tiden har jeg haft det svært med, at tingene var for opdelte med andre kærester; at der er hans venner, mine venner, den verden derhjemme og en verden med vennerne. Jeg kan godt lide, at vores verden er meget samlet, siger Rosalinde.

Alting splintrede

Kærligheden til Jakob Emil blev også ekstra vigtig, da hun for lidt over et år siden mistede sin far, Søren Spanning.

Han havde været syg i flere år, efter han fik en blodprop i hjernen. Det var hårdt for Rosalinde, som havde et tæt forhold til sin far.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rosalinde_3_0.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

I februar sidste år mistede Rosa- linde sin far, Søren Spanning.
– Jeg snakkede meget med min familie om det og dealede med det ved at skrive om det sammen med min bror, som jeg er ved at lave en film om min far sammen med, siger hun. (Foto: Claus Poulsen)

– Det var et kæmpe chok. Samtidig var jeg bare så taknemmelig for, at han overlevede blodproppen, så der var to forskellige spor. Jeg nåede at begynde at bearbejde chokket over blodproppen ordentligt, inden han døde, og vi fik en meget ærlig relation i den omstændighed. Så da han døde, kom det bag på mig, hvor hårdt det var på ny, siger Rosalinde til Søndag.

– Jeg havde bare en oplevelse af, at alt splintredes, og alting fik det her forfærdelige slør over sig. Jeg kunne slet ikke genkende, hvad der var sorg længere, jeg følte bare, at jeg levede det forkerte liv. Så det var meget voldsomt. Nu går det selvfølgelig bedre, men jeg kan stadig have dage, erkender Rosalinde.

Sponsoreret indhold