Kendte13. oktober 2016

Ronald McDonald seneste offer for klovne-frygt

Den elskede burger-maskot sendt på ufrivillig ferie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ronnie.jpg
 Foto: All Over Press)
Ronald McDonald er blevet det hidtil mest prominente offer for den omsiggribende klovne-epidemi, hvor personer klædt ud som klovne bevæbnet med økser, sværd eller andre håndvåben truer eller skræmmer sagesløse personer. De truende klovne begyndte som et amerikansk fænomen og bredte sig blandt andet til Canada, Australien og Frankrig. Og torsdag skræmte flere klovne bevæbnet med økser en bilist i Fredericia.
McDonald's-maskotten Ronald McDonald vil kun sprede glæde og deltager i parader og andre offentlige arrangementer. Med et stort rødt smil malet i hans ansigt vinker han og krammer børn, og hans fond hjælper syge børn over hele verden.
Men lige nu holder Ronald McDonald helt lav profil i sit hjemland, USA, og deltager ikke i nogle arrangementer.
Ikke fordi han er en (Mc)Chicken men på grund af klovne-epidemien. Fastfoodkæden er bange for, at Ronald McDonald lige nu risikerer at skabe mere frygt end glæde, hvis han dukker op i gadebilledet, så han er sendt på frivillig ferie rapporterer flere amerikanske medier. - McDonald's er opmærksom på den øjeblikkelige situation, hvor klovne skaber frygt i lokalsamfundene, og derfor holder vi lav profil og tænker os rigtigt godt om, før vi sender Ronald McDonald på opgaver i den nuværende situation, lyder det fra kæden i en pressemeddelelse.
Ronald mcDonald har været maskot for McDonald's-restauranterne siden 1960'erne. Se galleri fra åbningen af verdens hidtil eneste McDonald's-gourmetrestaurant:

McDonald's åbner gourmetrestaurant

Sponsoreret indhold