Morten Resen: Aqua-Lene kysser fantastisk

Kærlige Lene Nystrøm deler gladeligt ud af sine læber, og det værdsætter Morten Resen i høj grad

Kærlige Lene Nystrøm deler gladeligt ud af sine læber, og det værdsætter Morten Resen i høj grad

Foto: Niels S. Andersen og All Over

Hede kys og TV2's "Voice" går åbenbart hånd i hånd. Først var der pige-pige-kys, og nu er det så Morten Resen, der jubler over lidt fugt mod læberne.

Lige inden showet gik i gang lørdag aften lavede "Voice"-værten fejl i sit speak, og det udløste prompte et smask-kys fra selveste Lene Nystrøm.

- Lene kysser fantastisk! Det var mit andet kys, og det er sket på samme scene, på samme tidspunkt og samme sted. Det har været to gode oplevelser, fortalte Resen til seoghør.dk efter showet.

Læs også:
Aqua-Lene rørt til tårer

- Det sker hver gang, jeg laver fejl i min lille teaser. Så det skal jeg bare blive ved med, når det udløser kys. Hvis der falder lidt af hver gang, så kan jeg love dig for, at jeg laver fejl herfra og til finalen, grinede han.

Heldigvis for Resen er lækre Lene ikke bleg for at fortsætte det frække flirteri.

Læs også: Morten Resen: Drikker sig mod til

- Er han virkelig glad for dem? Jamen, så må jeg give ham nogle flere. Jeg kysser ham, når han laver fejl for at opmuntre ham. Han skal også have noget ros, lo Aqua-baben.

- Enten tager jeg ham lidt på numsen eller også kysser jeg ham. Det har han fortjent, kvidrede sangerinden.


Det var ren eufori for Morten Resen, da han fik plantet et smaskkys af Lene Nystrøm midt på munden. (Foto: Mikael Rieck)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close