Hollywood9. november 2015

Beyoncé ignorerer LGBT-gruppe

En aktivist føler sig svigtet af Beyoncé, som ignorerer sin hjembys LGBT-gruppe
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/beyonce_ignorerer_lgbt_aktivist.jpg
 (Foto: All Over)

Verden over kæmper LGBT-grupper (lesbiske, bøsser, biseksuelle og transkønnede) stadig mod forældede regler og love, og i Beyoncés hjemby Houston har der netop været en afstemning om at vedtage lige rettigheder.

Afstemningen fik et negativt resultat, og det er muligvis på grund af Beyoncé. I hvert fald så man ikke skyggen af støtte fra den verdenskendte stjerne, som ellers var blevet opfordret til at skabe fokus på vedtægten. Det skriver PageSix.

Aktivisten Carlos Maza fortæller, at han kontaktede Beyoncés folk og bad om sangerindens støtte. Carlos håbede, at Beyoncés store indflydelse kunne hjælpe med at få indbyggerne til at dreje afstemningen i den rigtige retning, men popdronningen forblev tavs.

- Det ville ikke have krævet andet end et enkelt Instagram-opslag ... Hun ville have vist sig selv som en ægte, aktiv allieret. At bevise sin støtte til LGBT-samfundet er mere end bare tomme ord, skriver Carlos Maza i et blogindlæg.

Lokale støtter har med #BeyBeAHero forsøgt at få stjernens opmærksomhed, men Beyoncé har ignoreret ønsket om at hjælpe LGBT-gruppen.

Både præsident Obama og Hillary Clinton støttede vedtagelsen af vedtægten.

Synes du, Beyoncé skulle have hjulpet LGBT-gruppen i sin hjemby? Deltag i debatten på HLLWD.dk's Facebookside.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold