Kendte27. januar 2023

Rita Ora bekræfter endelig: Ja, jeg er blevet gift

Den britiske popstjerne Rita Ora har længe dannet par med instruktøren Taika Waititi, og nu bekræfter sangerinden, at de også er blevet gift
Den er god nok. Rita Ora er officielt en gift dame.
Den er god nok. Rita Ora er officielt en gift dame.
 Foto: Ritzau Scanpix

Rygtet om at Rita Ora officielt kan kalde sig en gift kvinde har floreret længe - faktisk siden august sidste år.

Ikke desto mindre er det aldrig blevet bekræftet, at den 32-årige popstjerne og den 47-årige filminstruktør Taika Waititi har sagt ja til hinanden.

Men nu er der en ny single at gøre reklame for, og derfor er der således også grund til komme med gode historier om privatlivet.

Således har "You Only Love Me"-sangerinden i forbindelse med et besøg i radiogprogrammet Heart Breakfast bekræftet det, vi egentlig godt vidste i forvejen: Rita Ora og Taika Waititi er mand og kone.

Rita Ora danner par med filminstruktøren Taika Waititi.
Rita Ora danner par med filminstruktøren Taika Waititi.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

- Jeg er officielt ikke længere på markedet. Jeg valgte at holde det mere privat og holde det for mig selv, siger hun.

Rita Ora fortæller desuden, at parrets brylllup var intet mindre end "perfekt".

- Det var præcis præcis, hvordan jeg ville have det. Det er dejligt bare at holde nogle ting for mig selv. Det var dejligt og sødt. Sorry, det er bare ikke så interessant. En eller anden dag holder jeg en stor fest.

Fredag kunne Rita Ora dele sin nye single med sine fans, og den tilhørende nye musikvideo leger i den grad med det, der ifølge sangerinde "kunne have været".

- Da rygterne kom ud med er hun, eller er hun ikke, så ville jeg gerne lege lidt med det. Jeg ville gerne have et bryllup, der ikke gik efter planen. Og det betyder ikke, at det er det, der skete i virkeligheden.

Rita Ora dukkede torsdag op til Fendi Couture-showet til modeugen i Paris, hvor hun ikke havde sin mand med under armen.
Rita Ora dukkede torsdag op til Fendi Couture-showet til modeugen i Paris, hvor hun ikke havde sin mand med under armen.
 Foto: Ritzau Scanpix

Afviser trekantsdrama

Det er ikke mange dage siden, at "Anywhere"-sangerinden gik i kødet på de ellers så hede rygter om, at hun og instruktørmanden havde været involveret i en trekant med "Westworld"-stjernen Tessa Thompson.

- Jeg tror, ​​at når nogle ting er så absurde, og det er svært at begribe noget af det, så skal du bare ignorere det, slår hun fast og meddeler, at det ikke handlede om andet end ren hygge mellem gode venner. Billederne kunne ellers godt fortælle en noget anden historie.

Sponsoreret indhold