Kendte 8. oktober 2021

Rikke Gøransson får nyt værtsjob med "SKAM"-stjernen Iman Meskini

Den tidligere - og ikoniske - "Paradise Hotel"-vært Rikke Gøransson har scoret en ny tjans som tv-vært - og får selskab af ingen ringere end Iman Meskini fra hitserien "SKAM".
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun blev årets vært til Reality Awards, og kort efter stoppede Rikke Gøransson som vært på "Paradise Hotel".

Men nu er der karrierenyt fra den ikoniske realityvært, der kan føje endnu et job til samlingen ved siden af sit arbejde som radiovært på NRJ.

Rikke Gøransson har nemlig fået værtstjansen på det stort opsatte velgørenhedsshow "Beat Diabetes - kampen for livet".

Showet bliver vist på Verdens Diabetesdag, 14. november på Viaplay, Viafree og TV 3, og her kommer den tidligere "Paradise"-vært altså til at styre løjerne med vanlig hård hånd.

Hun bliver dog ikke alene. Med sig har hun nemlig den svenske tv-vært Peter Jihde og norske Iman Meskini, som især er kendt for sin rolle som Sana i hitserien "SKAM".

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Søren Lamberth

I den nuværende sæson af "Paradise Hotel" har Olivia Salo (t.h.), sammen med Emil Olsen, overtage værtsrollen fra Rikke Gøransson (t.v.). Foto: Søren Lamberth

Nordic Entertainment Group (NENT), der står bag velgørenhedsshowet, lover underholdning for hele familien.

Tre hold af tre kendte danskere, svenskere og nordmænd skal sammen med seerne igennem spændende og sjove konkurrencer, hvor formålet dels er at samle mest muligt ind, men samtidig at lære endnu mere om Diabetes Type 1 og Type 2, som 280.000 danskere lider af.

Showet vil også byde på rørende historier fra det virkelige liv samt musikalsk underholdning fra den internationale scene.

De musikalske indslag samt deltagerne på det hold, der skal repræsentere Danmark ved konkurrencerne i showet, er endnu ikke offentliggjort.

Foto: Kasper Wenstrup og MEGA

Rikke Gøransson får blandt andet Iman Meskini som værtskollega i det store show. Foto: Kasper Wenstrup og MEGA

Sponsoreret indhold