Paradise Hotel31. maj 2021

Rikke Gøransson afslører sin "Paradise Hotel"-startløn

Gennem 15 år har hun været i front i det populære realityformat
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som bare 19-årig fik Rikke Gøransson tilbudt værtstjansen for "Paradise Hotel", men det var bestemt ikke fordi, startlønnen, hun blev tilbudt, var klækkelig.

I det seneste afsnit af Christian Fuhlendorffs podcast "Hva' så?", afslører den nu 35-årige tv-skønhed, hvad hun blev tilbudt som startløn, da hun var i betragtning som vært på "Paradise Hotel".

- Nu kan jeg fortælle, hvad min startløn var, fordi den var sgu ikke særlig høj. De tilbød mig 24.000 for at blive tv-vært, afslører Gøransson med et grin i podcasten.

Da hun fik jobtilbuddet, var Rikke Gøransson 19 år gammel. Hun havde lige vundet "Robin Ekspeditionen", ligesom hun inden havde været deltager i "Paradise Hotel".

Hun blev tilbudt værtstjansen, fordi den daværende vært Ibi Støving skulle på barsel.

Den garvede tv-vært afslører, at hun gav sig i kast med at forhandle om sin løn:

- Så var jeg sådan: "Nå, men det er okay, altså, I snakker udbetalt, ikke?" Så grinte de af mig og sagde: "Nej, nej, vi skal jo lige prøve dig af som vært". Så sagde jeg: "Okay, men jeg kan gå med til 30", forklarer hun i podcasten.

Rikke fik sin værtsdebut i 2008, i programmets fjerde sæson, og har siden været fast vært på det voldsomt populære realityprogram - man må håbe for hende, at hun siden har fået forhandlet en mere klækkelig løn hjem.

Næste sæson er Gøransson blevet erstattet af realitydeltageren Olivia Salo og beatutyinfluenceren Emil Olsen.

null

Sponsoreret indhold