Rihanna er officielt dollarmilliardær - og den rigeste kvindelige musiker i verden

Nok er det ved at være mange år siden, vi sidst har fået ny musik fra verdensstjernen Rihanna, men den yderst succesfulde iværksætter, designer, make up-guru og forretningskvinde er altså først og fremmest sangerinde.

Og endda en ganske velhavende en af slagsen. 

Rihanna, der har kæmpehits som ”Work”, ”Diamonds” og ”Umbrella” bag sig, er nemlig nu ifølge pengemagasinet Forbes strøget ind som førstepladsindehaver på listen over de rigeste kvindelige musikere i verden.

I samme omgang udnævnes hun som den rigeste kvinde i underholdningsbranchen – kun overgået af Oprah Winfrey, som sidder trygt på toppen.

Fenty hiver den hjem

Den 33-årige stjerne er samtidig nu 1,7 milliarder dollars værd – og det var vel at mærke dollars. Heraf kommer 1,4 milliarder af formuen fra hendes arbejde med Fenty Beauty, hvor igennem hun siden 2017 har solgt skønhedsprodukter.

Dertil kommer 270 millioner dollars fra tøj- og undertøjslinjen Savage X Fenty, mens resten af den imponerende indtjening kommer fra musik og filmroller.

Især Fenty Beauty blev banebrydende for diversiteten i industrien, da de som de første lancerede en foundation i 40 forskellige farver. Flere skønhedsbrands er siden hoppet med på den idé.

Rihanna ejer selv stadig halvdelen af sit skønheds- og tøjmærke, mens luksuskonglomeratet LVMH – eller Moët Hennessy Louis Vuitton – ejer den anden halvdel.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Masser af grund til smil hos den smukke 33-årige sangerinde. Der er medvind på både bankbogen og i kærlighedslivet (foto: MEGA)

Masser af grund til smil hos den smukke 33-årige sangerinde. Der er medvind på både bankbogen og i kærlighedslivet (foto: MEGA)

Megastjernen fra Barbados – som i virkeligheden hedder Robyn Fenty – har solgt 250 millioner albums på verdensplan, men ikke udgivet musik siden hendes ”Anti” i 2016.

Dog er hun for nyligt blevet spottet på musikvideooptagelser sammen med sin rapperkæreste ASAP Rocky, så mon ikke der er noget godt på vej til tålmodige fans af Rihannas musik?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close