Hed date: Rihanna og A$AP Rocky smaskforelskede

Ikke flere hemmelighedskræmmerier: Rihanna og A$AP Rocky har en gang for alle bekræftet for offentligheden, at de er et par.

I onsdags blev det hotte musiker-par fotograferet sammen på en date i New York City på Barcade, hvor man kan få sig en drink, mens man spiller på retro arkademaskiner.

Mellem sjusserne og spillene på spilmaskinerne, kunne stjernerapperen og "Love on the Brain"-sangeren knap nok kunne holde fingrene - eller læberne - fra hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

De ser SÅ glade ud! (Foto: Richard/Shutterstock/Ritzau Scanpix)

Med parrets vellykkede date midt i den pulserende storby, hersker der ikke længere nogen tvivl om, at de er et par. Endda et smaskforelsket et af slagsen.

Eneste ene

Rygterne har længe svirret, om den succesfulde sanger og rapper havde slået pjalterne sammen.

Og for få uger siden kunne A$AP Rocky, hvis rigtige navn er Rakim Mayers, endelig bekræfte, at Rihanna var intet mindre end "den eneste ene".

Den 33-årige ”Fenty”-grundlægger har dog været ganske stille, når det kom til at bekræfte det, hendes fans nok længe har haft en mistanke om.

Parret har da også gjort et ihærdigt forsøg på at undgå paparazzi-fotografernes søgelys.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Rihanna låner lige sin rapper-kærestes læderjakke på vej hjem. (Foto: Tyja/Backgrid/Ritzau Scanpix)

Den 32-årige "Praise the Lord"-rapper har faktisk tidligere fortalt, at de har gjort en dyd ud af ikke at blive set sammen. Eksempelvis ankommer de som oftest hver for sig til arrangementer.

langvarige rygter

Rihanna og A$AP Rocky var på turné sammen i 2013, hvor de kortvarigt datede, og siden da har rygterne gået på, at der stadig var amoriner i luften mellem de to.

Rygterne blev genoplivet for alvor, da Rihanna og A$AP Rocky blev spottet hånd i hånd på Barbados omkring jul, og de var forinden også blevet set sammen på en restaurant i New York.

Men hvornår de to turtelduer valgte at begyndte deres romance, står dog fortsat hen i det uvisse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Med smil fra det ene øre til det andet kan man vist roligt sige, at de er glade for hinandens selskab. (Foto: Richard/Shutterstock/Ritzau Scanpix)

Rihanna var sammen med den saudiske forretningsmand og milliardæren Hassan Jameel i tre år, før de gik fra hinanden i starten af år 2020.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close