Kendte9. februar 2018

Rester fra seks lig gravet op: Seriemorder kan have stået bag flere drab

Politiet i Canada efterforsker om en mand, der er sigtet for drabene på fem mænd, kan have stået bag endnu flere drab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.25677545.jpg
 Foto: All Over

Politiet i Canada har fundet resterne fra mindst seks mennesker i den nordlige del af byen Toronto.

Ligresterne er fundet på en grund, hvor 66-årige Bruce McArthur arbejdede som anlægsgartner. McArthur er i forvejen sigtet for en række drab, men politiet vil nu undersøge, om han har begået endnu flere drab. Det oplyser Hank Idsinga, politiinspektør i Toronto, til AP.

Den 66-årige mordmistænkte blev anholdt i januar, da flere mænd var forsvundet, efter de sidst var blevet set i et område af Toronto kaldet "Gay Village", som betegnes som et område, hvor homoseksuelle mænd kommer for at møde hinanden.

Bruce McArthur blev anholdt 18. januar og sigtet for drabene på de to mænd Andrew Konsman og Selim Esens. I første omgang. Kort tid efter blev han ligeledes sigtet for drabene på tre andre mænd.

Kan have dræbt flere
Men nu mener politiet, at der kan være tale om endnu flere ofre.

Indtil videre har politiet omtalt McArthur som seriemoder, men befolkningen kritiserer ifølge Reuters politiet for at afvise, at der er tale om en decideret hatecrime mod homoseksuelle.

Politiet har sammenlignet DNA fra de forsvundne mænd med ligresterne fra grunden i Toronto, og de har indtil videre et march med Andrew Kinsman, der forsvandt fra "Gay Village" i juni sidste år.

Derudover er 58-årige Majeed Kayhan forsvundet fra samme område i 2012. 50-årige Soroush Marmudi blev ligeledes sidst set i "Gay Village" i 2015, og Dean Lisowick forsvandt på et tidspunkt mellem maj 2016 og juli 2017. Politiet ved ikke nærmere, hvornår Lisowick, der vurderes at være i 40'erne, forsvandt, da han var hjemløs.

Politiet oplyser,at deres teknikere stadig arbejder på at finde ud af, om de andre mænd matcher ligresterne på grunden i det nordlige Toronto.

Brugte datingapp
Sagen er ikke færdigefterforsket endnu, hvorfor politiet hverken har udtalt sig om motiv eller fremgangsmåde. Men ifølge AP menes det, at Bruce McArthur har kørt rundt i sin varevogn i "Gay Village" og samlet sine ofre op eller brugt en datingapp til at komme i kontakt med dem. Her har han angiveligt brugt profilnavne som "SilverDaddies" og "Bear411".

I profilteksten til "Bear411" står der, at vedkommende er 178 centimeter høj, vejer 100 kilo og er interesseret i yngre mænd.

Politiet fortæller, at de også er i gang med at efterforske hans digitale adfærd.

null

Sponsoreret indhold