Kendte27. marts 2022

Renée Zellweger om mødet med Ant Anstead: Et rent tilfælde

Et skæbnes møde mellem den 52-årige skuespillerinde Renée Zellweger og tv-v-værten Ant Anstead blev starten på et lykkeligt forhold mellem de to, afslører hun i dag
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Om det var decideret kærlighed ved første blik, det vides ikke.

Men det ser ud til, at det ganske vist var skæbnen, der afgjorde, at den 52-årige ”Bridget Jones”-skuespillerinde Renée Zellweger mødte sin nuværende kæreste, tv-værten Ant Anstead.

Det fortæller hun i et nyt interview med Harper’s Bazaar.

Parret mødte nemlig hinanden under optagelser til et afsnit af spin-off serien ”Celebrity IOU: Joyride” – hvor Ant Anstead tilfældigvis var vært.

Det var i første omgang dog slet ikke meningen, at det var dette program, som Zellweger ønskede at være en del af.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega772131_007.jpg
 Foto: MEGA

Inden parret selv nåede at bekræfte deres forhold, så blev de flere gange spottet dele mundvand med hinanden. Foto: MEGA

I interviewet fortæller hun, hvordan hun havde set et afsnit af ”Celebrity IOU”, der er et program, hvor brødrene Jonathan og Drew Scott hjælper kendte med at overraske deres elskede med nyrenoverede hjem.

Afsnittet Zellweger så var med Brad Pitt, der lavede hans vens garage om.

Det fik skuespillerinden til selv at ville være med i et afsnit af programmet, efter hendes ven og udgiver Nanci Ryder døde i juni 2020. Men i stedet for at sende en ansøgning til ”Celebrity IOU”, endte den i stedet i bunken for spin-off programmet ”Celebrity IOU: Joyride”.

– I dag joker vi begge med, at Ryder havde en eller anden form for finger med i spillet, fortæller hun og fortsætter:

– Hun gør altid sit bedste. Det fik mig til at smile, det får mig til at smile ved tanken om tilfældet ved det hele, at det var skæbnen, vi skulle mødes.

Trods parret officielt mødte hinanden i sommeren 2021, var det først i slutningen af oktober samme år, at de to bekræftede deres romance.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega835716_013.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Bare måneden efter satte hun sit 6 millioner dure Los Angeles hjem til salg, og herefter lejede hun sig ind i en femværelses bolig på den modsatte vej af, hvor Anstead har sit hjem.

Sponsoreret indhold