Kendte 19. oktober 2021

Nu er det officielt: Ant Anstead bekræfter forhold til Renée Zellweger

Det er gået stærkt mellem tv-parret, der i juni måned bekræftede, at de datede. Nu tager tv-værten romancen til nye højder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i juni måned kunne den 42-årige tv-vært Ant Anstead glæde sig over, at hans skilsmisse fra ekskonen, Christina Haack efter ni måneder var endeliggjort.

Det fejrede han ved bare en uge senere at finde kærligheden i den 52-årige ”Bridget Jones”-skuespillerinde Renée Zellweger.

Det var kilder tæt på parret, der i første omgang bekræftede romancen mellem de to, men kort tid efter var de at finde fejre den 4. juli sammen og efterfølgende blev der uddelt hede kys på stranden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Men nu har Ant Anstead altså taget kærligheden til Zellweger til et nyt stadie og gjort deres forhold Instagram-officielt.

- WOW der er noget helt specielt ved New Orleans! De sene nattetimer, hvor vi vandrer rundt, den vilde historie som denne nærd elsker, arkitekturen, de forskellige kulturer, maden, menneskerne, lugtene og lydene!, skriver han til billedet, hvor de to med smil kysser hinanden.

- Alting kun gjort bedre af dette magiske selskab, som jeg kunne dele det med, skutter han efterfulgt af et hjerte.

Artiklen fortsætter under opslaget

Det er første gang, parret selv deler et billede af deres kærlighed til hinanden.

Umiddelbart er det heller ikke kun parret selv, der elsker at være vilde med hinanden. Billedet, han delte sent mandag aften, har allerede fået knap 60.000 likes, mens flere har sendt deres lykønskninger afsted til det lykkelige par.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Ant Anstead var gift med Christina Haack fra 2018 til 2020, mens skilsmissen endeligt slog igennem 2021. Parret fik sammen sønnen Hudson, der i dag er to år gammel, mens han med sin tidligere hustru Louise Anstead fik datteren Amelie og og sønnen Archie.

Sponsoreret indhold