Kendte25. januar 2021

Reality-stjerne Spencer Pratt har droppet søster: - Hun er ikke en del af min søns liv

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at bølgerne kunne gå højt mellem reality-søskendeparret Stephanie og Spencer Pratt. Men nu lader det til, at der ikke kan løbe mere vand under broen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/spencer_pratt_og_familie.jpg
 Foto: MEGA

Siden seerne blev introduceret til Spencer Pratt og hans søster Stephanie i MTV-hittet ”The Hills” i de tidlige 00’ere, har det været tydeligt, at deres søskendeforhold hang i en tynd tråd.

Dramaet var aldrig småt, men som årene gik kunne det udadtil godt se ud som om, at de to havde fundet en måde, hvorpå de kunne leve deres liv uden problemer.

Det blev dog klart, at dramaet endnu ikke var helt ovre, da Stephanie Pratt gjorde en overraskende entre i spinoff-serien ”The Hills: New Beginnings” første sæson i 2019. Da sæsonen sluttede, var forholdet dog igen skidt, og hun valgte at flytte væk fra byen.

Nu fortæller Spencer mere uddybende i podcasten ”Juicy Scoop”, hvordan han har det med søsteren i dag.

- Vi har aldrig været bedste venner. Hun er en god moster til min ældre søsters børn. Men vi har ikke været tætte i 15, næsten 20 år, fortæller han.

- Det er så længe, at hun ikke er en del af min søn Gunners liv.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega325512_001.jpg
 Foto: MEGA

Stephanie Pratt har dog ikke været lukket helt ude af varmen. Her er hun fotograferet sammen med sin bror, hendes nevø Gunner og Heidi i 2018. Foto: MEGA

Ikke blege for at bashe

Det er dog ikke kun Spencer, der ikke er bleg for at sætte ord på, hvilket ikke-eksisterende forhold de to har sammen. Stephanie selv har flere gange offentligt ytret sin mening om ham.

Så sent som i 2019 brugte hun Twitter til at dele, at hun ikke ønskede at være en del af ”The Hills: New Beginnings” sæson 2.

- Jeg er så drænet efter det her år. Jeg er så glad for at vende tilbage til London, hvor der ikke findes nogen onde søskende, skrev hun på sin Instagram dengang.

Det var dog ikke kun broderen, der fik hårde ord med på vejen. Spencers kone gennem de sidste mere end 10 år, Heidi Montag, fik også en kommentar med på vejen.

- Heidi – jeg har ingen ord for, hvor ond du i virkeligheden er – du havde ikke andet valg end at indrømme, at alle de løgne du har spredt om mig gennem årene var for et cover. Og for at være helt ærlig, VI VED ALLE SAMMEN GODT, HVAD DU GJORDE FOR 10 år siden, skrev hun med hentydning til den nok mest ikoniske sætning sagt i ”The Hills”.

Generelt har Heidi og Spencer holdt sig meget for sig selv og i deres egen lille boble, efter de fandt kærligheden til hinanden i 00’erne og blev gift i 2008.

Men både reality-parret og de andre medvirkende i ”The Hills: New Beginnings” er ventet at komme tilbage i den anden sæson. Det er dog endnu ikke annonceret, hvornår sæsonen vil have premiere.

Sponsoreret indhold