Kendte 28. september 2020

Lauren Conrad om tiden efter ”The Hills”: - Jeg havde brug for at komme mig følelsesmæssigt

Det er ikke mange ord, den 34-årige reality-stjerne har sagt om sit farvel til MTV-serien, men nu åbner hun op om den svære tid, der kom efter bruddet med ”The Hills”
Foto: MEGA

Den amerikanske reality-serie ”The Hills” var nok én af MTV’s mest populære, da den kørte over skærmen fra 2006 til 2010.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Serien skildrede livet af en række unge kvinder i Los Angeles i Californien, hvor særligt Lauren Conrad havde hovedrollen.

Men efter næsten fem sæsoner blev optagelserne alligevel for meget for den i dag 34-årige forfatter Lauren Conrad, der både skulle håndtere rygter om et sextape og se hendes bedste veninde Heidi Montag vælge Spencer Pratt over hende.

Det var derfor også en meget dramatisk afslutning Lauren Conrad fik på serien, da hendes absolut sidste afsnit var det, hvor Heidi og Spencer sagde deres ”ja” til hinanden, og Lauren valgte at forlade kirken inden brudeparret og de resterende bryllupsgæster.

Og det var heller ikke kun på tv, det var tydeligt at se, den spirende designer havde det svært.

Foto: MEGA

Laurens sidste optagelser til "The Hills" var, da Heidi Montag i 2009 blev gift med Spencer Pratt. Her ses hun kort efter at have forladt kirken. Foto: MEGA

Nu fortæller hun nemlig i et nyt afsnit af podcasten ”With Whit”, hvor hun snakker med Whitney Port, der også var med i ”The Hills”, at tiden efter optagelserne var hård at komme igennem.

- Jeg stoppede med at filme, og så havde jeg egentlig bare brug for en pause for en stund for at komme mig rent følelsesmæssigt.

- Jeg tog fri, og så flyttede jeg væk fra LA.

Venskab ved første møde

Whitney Port og Lauren Conrad mødte hinanden første gang for 15 år siden, da de begge var til jobsamtale hos Teen Vouge.

Faktisk var optagelserne til ”The Hills” i gang her, og deres første ægte møde var derfor med i serien, og Whitney endte så med ligeledes at være en del af holdet, og hende og Lauren blev tætte veninder.

Men trods gode venskaber, så var det alligevel ”en mærkelig tid” for Lauren, afslører hun. Alligevel valgte hun at være en del af serien så længe, det var muligt.

- Det var en af de ting, hvor jeg var sådan: ”OK, det her er ikke sundt for mig mere, jeg er nødt til at leve mit eget liv”, fortæller hun.

Derfor har de to tidligere arbejdskollegaer heller ikke set hinanden, siden de blev mødre. Lauren Conrad har i dag to sønner, Liam på tre og Charlie på 11 måneder med sin mand William Tell, og Whitney har sønnen Sonny på tre med sin mand Tim Rosenman.

- Det havde intet med dig og din personlighed at gøre, fortæller Lauren om sit valg at distancere sig fra alt, der havde noget med ”The Hills” at gøre.

- Jeg havde bare brug for at leve mit liv. Jeg levede på en bestemt måde i så lang tid, og uanset hvor meget jeg sætter pris på dig og elsker dig, og jeg elsker så mange af dem, jeg har arbejdet med, så var der bare et usundt miljø, og det var virkelig svært, siger hun og fortsætter:

- Jeg havde brug for at træde tilbage fra den verden og hele, og jeg skulle finde ud af, hvem jeg gerne ville være. For vi startede også så unge, og det er der, du normalt finder ud af, hvem du er. Og jeg gjorde det på den her underlige måde. Jeg var nødt til at gøre det selv, uden andre stemmer som bogstaveligtalt levede mit liv for mig.

Foto: YouTube

Whitney Port og Lauren Conrad nåede at opleve en del ting sammen i deres tid som arbejdskollegaer i både serien men også inden for mode-verdenen. Foto: YouTube

Selvom tiden efter var svær for Conrad, så holder hun stadig meget af sin tidligere kollega.

- Vi var sammen om den her meget mærkelige men unikke ting. Og jeg tror, det er lidt som tidligere klassekammerater, jeg vil altid huske dig sådan, og jeg vil aldrig havde det med andre.

Whitney Port forlod også serien før tid – allerede i slutningen af sæson fire sagde hun farvel, men det var for at starte sin helt egen spin-off ”The City”.

Sponsoreret indhold