Kendte 31. maj 2020

10 ting du helt sikkert ikke vidste om ”The Hills”

Det er 14 år siden, MTV-serien ”The Hills” kørte over skærmen for første gang, og kun sidste år vendte hit-serien tilbage. Men ikke alting var, som det så ud – vi afslører alle hemmelighederne, du stensikkert ikke kendte i forvejen
Foto: MEGA

”You know what you did” er en sætning, som alle ægte fans af hit-serien fra MTV ”The Hills” kender.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men tiden flyver, og det er allerede 14 år siden, at Lauren Conrad, Heidi Montag, Audrina Patridge, Whitney Port, Justin Bobby og alle de andre kunne ses på tv.

Trods første sæson havde premiere tilbage i 2006, så er populariteten aldrig faldet, og både memes og GIF’s bruges stadig flittigt, når en situation er trist, svær eller ikke til at forgive.

Sidste år valgte MTV derfor også at give fansene lige det, de drømte om. En ny sæson af den populære realityserie, ”The Hills: New Beginnings”, for stjernernes drama er bestemt ikke blevet mindre, trods de alle er blevet ældre.

Men over de seks sæsoner, som den originale ”The Hills” kørte over, så har der siden været mange spekulationer om, hvor meget af dramaet, der egentligt var ægte, og hvad der var skrevet på forhånd.

Vi giver dig derfor her alle sandhederne om serien - råt for usødet.

Foto: MEGA

I dag ville ingen andre kunne tage pladsen som hovedrolleindehaver af "The Hills". Slet ikke når der ses på den enorme succes, hun har fået efterfølgende. Men der var alligevel tvivl, om det nu også skulle være LC. Foto: MEGA

Vidste ikke om Lauren skulle være hovedrollen

I dag er det helt sikkert svært at forestille sig, at en anden kunne have været ”hovedrollen” i realityserien. Men nu kommer det altså frem, at MTV faktisk var i tvivl, om det skulle være Lauren Conrad eller en anden.

For Lauren kom direkte fra en anden ungdoms realityserie, ”Laguna Beach”, hvor også Kristin Cavallari var med, og her tænkte MTV med det samme, at Kristin kunne passe bedre som hovedperson. Nok på grund af hendes evne til at skabe splid og drama.

- De vidste jo ikke, at hun (Lauren, red.) ville være den mest udadvendte, hun var slet ikke den vilde person i ”Laguna Beach”, men hun var klart den, du kunne relatere mest til, lød det fra skaberen af serien, Adam DiVello i radioprogrammet ”Bachelor Party Broadcast”.

Derfor havde han heller ingen tvivl om, at hun var den rette til jobbet. Derfor tog han også hurtigt snakken med Laurens forældre og solgte derefter ideen til Lauren, der var spændt på endnu en tv-chance.

Venskaberne var ægte

I starten af ”The Hills” er Lauren og Heidi bedste veninder. I hvert fald lige indtil, at Heidi falder pladask for Sencer Pratt, som hun i dag stadig er sammen med efter mere end 10 år.

De to mødte hinanden, da de begge læste på Academy of Art University i San Fransico, og Heidi nåede endda at være kort med i den anden sæson af ”Laguna Beach”.

Foto: MEGA

De to var ægte BFF's i programmet. Altså lige indtil Spencer kom ind i Heidis liv og flåede deres venskab synder og sammen. I hvert fald ifølge LC. Foto: MEGA

Også Whitney, der er Laurens med-praktikant i løbet af ”The Hills” var et helt naturligt venskab.

- Klippet hvor man ser os vente på at komme ind til vores samtaler, det var faktisk der, vi mødte hinanden i virkeligheden, har Lauren tidligere fortalt til US Weekly.

Foto: MEGA

Det var helt ægte "kærlighed ved første blik", da Whitney Port og Lauren Conrad mødte hinanden for første gang. Foto: MEGA

Faktisk havde Whitney selv set ”Laguna Beach” og var stor fan af serien, men hun anede ikke, at Lauren var i gang med at filme en spinoff serie, før de to mødte hinanden til deres samtale.

Audrina var ikke en tilfældighed

I ”The Hills” møder vi Audrina helt i starten, da hun ”pludseligt” dukker op i samme lejlighedskompleks, som hvor Lauren og Heidi bor.

Foto: MEGA

Selvom det måske ikke var en tilfældighed, at Audrina Patridge dukkede op ved selv samme lejlighedskompleks, som Heidi og Lauren. Så så det ud som om, de klikkede med det samme. Foto: MEGA

Hun var helt særligt udvalgt til at være med, men det vidste hverken Lauren eller Heidi, hvorfor Audrina også fik at vide, at hun slet ikke måtte bruge poolen i de første 14 dage, fordi de tre skulle møde hinanden, når kameraerne rullede.

- Jeg blev med at skulle bevæge mig udenom poolen og lobbyen, har hun senere fortalt til US Weekly.

Ingen penge trods popularitet

Det er ingen hemmelighed, at pigerne i serien ser ud til at være relativt godt kørende med både arbejde, praktik og en god løn.

Men faktisk viser det sig nu, at de medvirkende slet ikke tjente særlig godt på at være med i hitserien. I hvert fald ikke i starten.

Audrina måtte f.eks. bede sine forældre om penge til at betale sin husleje, da optagelserne tog så meget af hendes tid, at hun ikke kunne opretholde sine timer på arbejdet.

The Daily Beast kunne også helt tilbage i 2009 afsløre, at hovedrolleindehaveren Lauren fik omkring 840.000 danske kroner per episode, Audrina, Lo Bosworth og Heidi fik omkring 670.000 danske kroner per episode, Spencer trak 436.000 kroner og Brody Jenner 302.000 kroner.

Så selvom pengene måske var små i starten, så er det meget at påstå, stjernerne ikke fik, hvad de fortjente.

Foto: MEGA

Der blev bestemt ikke sparet på gode one-liners og tårer, når der var skænderi i pige-gruppen. Her græder Lauren Conrad over, at hun er ved at miste en af sine tætteste veninder, Audrina. Foto: MTV

Dramaet mellem Lauren og Heidi var så ægte som deres tårer

Måske man skulle tro, noget af alt dramaet mellem de to tidligere bedsteveninder var skrevet af producerne. Men niks, de behøvede slet ikke bruge deres fantasi her.

Faktisk var tingene så slemme mellem de to, at da der skulle tages promobilleder for serien, så måtte de i stedet photoshoppe pigerne sammen, fordi de ikke ønskede at være i samme lokale.

I 2008 da de alle skulle være en del af et ”Rolling Stone”-cover, mødte de dog begge op, men uden at sige et ord til hinanden, det skriver E!News.

Men coveret var også kun året efter, at den nok mest ikoniske scene gennem alle sæsonerne blev udspillet. Spencer startede nemlig et rygte om, at Lauren skulle have lavet et sextape, hvilket fik Lauren til at sige de famøse ord ”you know what you did”, da Heidi og Spencer crashede en fest i den tredje sæson af serien.

Foto: MTV

Øjeblikket hvor Lauren officielt lader Heidi vide, de aldrig skal være veninder igen. For Heidi ved godt, hvad hun har gjort. Foto: MTV

Kristin var med for at skabe drama

Kristin Cavallari blev hurtigt kendt som bitchen fra ”Laguna Beach”. Måske også derfor, at MTV ønskede at have hende med i ”The Hills”, da Lauren endeligt valgte at stoppe i serien efter fem sæsoner.

- Jeg fakede forhold, jeg fakede skænderier. Jeg var ligeglad. På det her tidspunkt, altså der var gået så mange år me det, fortalte hun selv i 2013 og uddybede, at hun var klar over, hvilken karakter de ønskede, hun skulle spille.

- Da jeg besluttede, jeg ville være med, der sagde jeg til mig selv ”okay, det her er mit job, og det er noget andet end mit privatliv”.

Hendes debut i serien var da også noget af en bombe for både de andre medvirkende og ikke mindst seere, da hun uventet dukkede op til Heidi og Spencers bryllup i 2009, hvor Lauren kun lige havde taget sig sammen til at dukke kort op til.

- Som producere så vidste vi godt, at øjeblikket hvor Lauren ville se Kristin, det ville være et fantastisk øjeblik. Så vi skulle bare have et kamera klar til det, har Scott tidligere fortalt om scenen.

Foto: MEGA

Siden "The Hills" er Kristin Cavallari ikke kun sluppet med sit ry om at være gruppens "bitch". Hun ejer i dag smykkevirksomheden "Uncommon James" og har tre børn med Jay Cutler, som hun for nylig er blevet skilt med. Foto: MEGA

Scener blev taget om

Hvis et godt øjeblik ikke blev fanget på kamera, så var det bare om at finde følelserne frem igen og huske hvert et ord, der blev sagt.

Så hvis f.eks. Audrina oplevede sin on/off kæreste, Justin Bobby gøre noget, der gjorde hende ked af det, så skulle kameraholdet have det med, og de ville få hende til at genskabe øjeblikket.

- Men det skete virkelig. Vi skrev det ikke, lød det tidligere fra producerne.

Foto: MEGA

Whitney Port blev hurtigt tæt med Lauren Conrad i serien, men hun valgte at tage sine designer-drømme til New York i stedet. Foto: MEGA

Paris var aldrig en realitet

I den allerførste sæson af ”The Hills” bliver Lauren tilbudt en fantastisk tur til Paris i forbindelse med sin praktik.

Men som 19-årig og forelsket i sin eks Jason, vælger Lauren at takke nej til tilbuddet, selvom hun senere har indrømmet, at skaberen og producere ringede til hende gentagne gange og bad hende om at tage med.

I stedet blev hendes med-praktikant og veninde Whitney tilbudt turen. Eller det troede seerne i hvert fald.

For faktisk blev turen aldrig til noget, faktisk sagde Whitney bare farvel til sin chef Lisa Love i lufthavnen for så bagefter at tage hjem igen.

- Det var så åndssvagt. Det var overhovedet ikke en ideel situation, men jeg tænkte, okay det her er godt for mig, for jeg ville virkelig gerne have en karriere inden for mode. Så jeg troede det viste, at jeg var dedikeret, afslørede Whitney Port i et interview med Vouge.

Lady Gaga skulle ikke have været med

Tilbage i 2008 var Lady Gaga på ingen måde et lige så stort navn, som hun er den dag i dag. Men alligevel er hun med i ”The Hills”, da hun skulle optræde til et event, som Whitney og Lauren var med til at eksekvere.

- Vi vidste ikke en gang, hvem hun var. Vi var sådan, ”skal vi filme det her, hvad er det?”, har skaberen forklaret.

Heller ikke Lauren eller Whitney var bekendte med, hvem sangerinden var, i stedet måtte de hurtigt stå klar til at hjælpe, da hendes tøj pludselig gik i stykker og måtte fikses inden showet.

Foto: MTV

Lady Gaga dukkede op som en ukendt sangerinde - men i dag er hun blot én ud af mange store kendisser, der fik kort skærmtid i den populære realityserie. Foto: MTV

I dag er skaberen sikkert rigtig glad for, at han valgte at filme den ellers ukendte sangerinde med en attitude.

Der var to afslutninger på serien

De fleste serier og film har én afslutning. Men for ”The Hills” blev der lavet to, særligt fordi Lauren valgte at forlade serien efter kun fem af de seks sæsoner.

Skaberen fik derfor Lauren til at filme en afslutning på serien, inden hun sagde endeligt farvel, og den tiggede han senere MTV om at vise i stedet.

Scenen viser Brody Jenner sige farvel til Kristin for derefter at vende tilbage til sin lejlighed, hvor Lauren sidder og siger ”det er svært at sige farvel”.

Den originale afslutning viser i stedet bare en tilsyneladende trist Kristin, der siger sit endelige farvel til ekskæresten Brody, mens man bagefter ser alle de andre medvirkende komme videre.

For skaberen var det, det helt rette at kunne slutte serien med den samme person, der startede det hele. En glad Lauren Conrad.

Sponsoreret indhold