Rasmus Seebach bor hos svigermor

Julie Teglhus og Rasmus Seebach venter på, at et nyt hjem står klar. Indtil videre bor de hos Julies mor.

Julie Teglhus og Rasmus Seebach venter på, at et nyt hjem står klar. Indtil videre bor de hos Julies mor.

(Foto: Thomas Laursen)

Der er sket noget for sangeren. Rasmus Seebach har solgt villaen på Frederiksberg, og sammen med kæresten Julie Teglhus, 26, og sønnen Holger er han flyttet ind hos svigermor Karen i Hørsholm.

Det oplyser den 39-årige popsangers manager til Ekstra Bladet.

I 2013 betalte Rasmus Seebach 8,2 millioner kroner for huset i Danmarks dyreste kommune.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der blev investeret rigtig mange millioner og håndværkertimer i Seebachs Frederiksbergvilla, som nu har fået en ny ejer.

Der blev investeret rigtig mange millioner og håndværkertimer i Seebachs Frederiksbergvilla, som nu har fået en ny ejer. (Foto: Thomas Laursen)

Efter overtagelsen blev en hær af håndværkere sat i gang med at restaurere det 239 kvadratmeter store hus. Istandsættelsen til flere millioner kroner bragte ejendommen op i en prisklasse, som kun de færreste har råd til.

Alligevel er det lykkedes den populære hitmager at sælge sit hjem uden at bruge penge på annoncering. Da salget endnu ikke er tinglyst, kendes prisen ikke.

Rasmus Seebachs midlertidige hjem hos svigermor ligger i nærheden af de grønne områder omkring Hørsholm Kirke – og få huse fra den musikalske tv-vært Johannes Langkildes bolig.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close